Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Astăzi, la ora 18.30, CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia , ultima şansă de calificare pentru Bilek în play off

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSM Satu Mare a câştigat, 62-60 la Alba Iulia şi a devenit acum favorită la calificarea în semifinalele Diviziei A la baschet feminin, conducând în acest moment cu 1-0 la „general”. Astăzi, de la ora 18.30 fosta echipă a lui Petru Eleş va juca în faţa unei săli arhipline cu şansa de a se califica în careul de aşi, o victorie în meciul secund al sferturilor de finală din cadrul play-off-ului Diviziei A fiind sinonimă cu eliminarea din cursă a studentelor albaiuliene.
Partida va fi oficiată de acelaşi cuplu de arbitri ca şi în Cetatea Marii Uniri, Marius Ciulin şi Alin Faur, oficiali FIBA, iar comisar FRB a fost delegat Eugen Poenaru. „Satu Mare nu m-a impresionat în partida precedentă, dar acum are ascendentul moral al primei victorii. Dacă va evolua la capacitatea reală, pe care o ştiu bine, o să avem mari probleme. Şi aşa însă noi avem şansele noastre, putem învinge şi egala scorul”, a explicat sătmăreanul Petru Eleş.
Şanse minime pentru Abramzon
Marea absentă a partidei tur, Ekaterina Abramzon nu este refăcută total, însă încearcă să intre în acest meci devenit decisiv pentru CSU. „Din punctul meu de vedere are şanse ce tind spre zero. Nu-i normal să evoluezi accidentat”, a comentat Petru Eleş. Vizitatoarele vor beneficia la acest joc de sprijinul „Gruppo Arnsberg”, o galerie de aproximativ 20 de persoane de persoane. Aşadar, pentru a mai spera la obţinerea unei medalii, echipa lui Bilek este obligată să învingă astăzi, altfel speranţele unei performanţe reale se vor transforma într-o luptă secundară, fără farmec, pentru locurile 5-8. De soarta acestor 40 de minute depinde totul, inclusiv perspectiva grupării ardelene, strategia de viitor, campania de transferuri şi politica referitoare la banca tehnică. „Se poate întâmpla orice în acest duel, devenit important în contextul eşecului din tur. Personal n-am nicio emoţie, chiar dacă jucăm la Satu Mare, unde sunt acasă”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea