Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la ora 17.00, CSU Alba Iulia – Universitatea Cluj: ultima reprezentaţie la baschet feminin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    După un parcurs excelent până în prezent, echipa CSU Alba Iulia are astăzi, la ora 17.00, ultima reprezentaţie a anului 2011 în faţa fanilor, partida cu Universitatea Cluj, contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A de baschet feminin disputându-se în devans. Raportul întâlnirilor directe dintre cele două grupări studenţeşti este favorabil echipei albaiuliene, scor 6-4, gruparea din Cetatea Marii Uniri pierzând un singur joc din ultimele 7 disputate în compania clujencelor.
Elevele antrenorului Tomas Bilek vin după eşecul cu CS Municipal Târgovişte, joc în care au dat o replică puternică liderului neînvins, sunt pe poziţia a 3-a a ierarhiei cu 11 victorii şi două eşecuri, iar gruparea de pe Someş ocupă locul al 12-lea cu 3 succese şi 10 înfrângeri. Parker şi compania utilizează această dispută în care pornesc favorite incontestabile drept o repetiţie utilă înaintea partidei dificile de sâmbătă, din deplasare cu CSM Satu Mare.
*Transferuri: Ardeleanu şi o lituaniancă
Planurile oficialilor CSU de întărire a lotului în ideea de a obţine chiar o medalie naţională la finalul stagiunii includ şi rezolvarea a două transferuri în perioada de întrerupere a campionatului, ce se va relua în 14 ianuarie 2012. Prima ţintă este Florentina Ardeleanu (28 ani, BC LMK Sepsi Sf Gheorghe), fundaş (fostă la Universitatea Cluj), care şi-a dat acceptul pentru a evolua în retur la Alba Iulia. O altă achiziţie vine de pe piaţa externă, fiind vorba de o jucătoare din Lituania, ce joacă pe postul de pivot. Momentan CSU Alba Iulia dispune de 4 straniere ce au dat satisfacţie, toate regăsindu-se în topurile performerilor sezonului: americancele Nadia Parker – prima la eficienţă (medie 22,69), locul patru la puncte înscrise (17,46/ meci) şi locul 8 la recuperări (9,08); Breanna Salley – locul 8 la puncte (16,55) şi locul 6 la pase decisive (4,46); Taneisha Harrison – locul 13 la pase decisive (3,67), respectiv israelianca Ekaterina Abramzon – locul 7 la eficienţă (19,08) şi locul 9 la puncte (15,92).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea