Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Astăzi la Alba Mall: Voluntarii au luat locul unor cărţi care ştiu să vorbească. Vezi imagini

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Complexul Comercial Alba Mall a găzduit astăzi de la ora 17:00,  Volunt Expo – Târgul Voluntariatului.  În cadrul evenimentului au avut loc dezbateri pe tema voluntariatului, dialoguri deschise cu specialişti din ONG-uri despre importanţa şi avantajele voluntariatului, la nivel comunitar dar şi  sub forma unei “biblioteci vii”.

Biblioteca a funcţionat ca o bibliotecă obişnuită – cititorii vin şi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp, iar după ce „le citesc”, le returnează. Există însă două aspecte importante: cărţile sunt şi ele un fel de “Fiinţe Umane” şi intră într-un dialog personal cu cititorul. În această seară fiecare om a luat rolul unei cărţi care a reflectat experienţa de viaţă şi experienţa ca şi voluntar. Fiecare om din Complexul Comercial a avut ocazia să citească cartea din viaţa unui voluntar care a stat la dispoziţia celor care au vrut să fie informaţi.

Evenimentul a făcut parte din cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului organizată la Alba Iulia. Organizaţiile de voluntari prezente au fost: Asociaţia Ryma, Alumni UAB, SM Speromax, Asociaţia AS 2001, Centrul Judeţean de Voluntariat, Liga Studentilor şi Casa Verde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cota de impozitare pentru anumite venituri crește la 70%. La ce trebuie să fie vigilenți contribuabilii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cota de impozitare pentru anumite venituri crește la 70%. La ce trebuie să fie vigilenți contribuabilii A fost adoptată o schimbare importantă în impozitarea veniturilor a căror proveniență nu poate fi dovedită. Conform legii nr. 296/2023, privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare în România pe terment lung, cota de impozitare va fi majorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea