Rămâi conectat

Curier Județean

ASTĂZI, la Alba Iulia: Grupul Skepsis va pune în scenă piesa OSCAR, una dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Comunicat de presă

Cerere in casatorie Skepsis33Grupul Skepsis vă invită joi, 30 octombrie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor la unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu –  OSCAR, de C. Magnier. Piesa prezintă povestea lui Bertrand Barnier, un multimilionar, care este pe cale de a începe una din cele mai interesante zile ale vieţii lui, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată. Este vorba de un adevărat coşmar care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva lui.

 În această piesă, Claude Magnier foloseşte abil resorturile clasice ale comediei, jocul neînţelegerilor, dezvoltarea antipatiilor, construirea tipologiei personajelor, reţeta piesei fiind una de success – dovadă faptul că spectacolul a fost pus în scenă în interpretarea unora dintre cei mai mari actori de comedie francezi (Belmondo, P. Mondy, De Funès, etc…), piesa fiind jucată în continuare în toată lumea fără a-şi pierde farmecul inepuizabil.

Biletele (10 lei – întreg; 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) se găsesc de marţi până vineri, între orele 9 – 15, la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor sau la intrare.

Spectacolul este inclus în mai amplul proiect Stagiunea cu Skepsis, prin care Grupul Skepsis, având ca parteneri Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Fundaţia „Inter-Art” Aiud, îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment. Mulţumim aşadar partenerilor şi sponsorilor pentru importanta susţinere pe dimensiunea materială şi financiară a proiectului. Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor.

Finalul anului anunţă un program interesant trupei de teatru Skepsis, cu noi spectacole pentru publicul albaiulian şi cu participări la o serie de festivaluri unde va reprezenta Alba Iulia şi Casa de Cultură a Studenţilor: Festivalul Concurs de Teatru “Mihai Sorbul” (Botoşani), Festivalul Studenţesc de Teatru al Absurdului “Eugen Ionescu”(Bucureşti) şi Festivalul Internaţional “Zilele Teatrului Ludic” (Iaşi).

Distribuţie:

Charles – Răzvan Cociobea                          Christian Martin – Vasile Dîngă

Bertrand Barnier – Viorel Cioflica               Germaine Barnier – Ludmila Cioflică

Colette – Elena Smeu-Mare                          Jacquelinne – Olga Surd

Charlotte – Anca Suciu                                 Bernadette– Andreea Adam

Philippe Dubois – Bogdan Berar                  Oscar – Daniel Muntean

Şoferul Baronului – Chismorie Lawrence

 Regie: Cioflica Viorel

Sunet: Olea Ovidiu

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud;                  


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea