Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ASTĂZI începe BACALAUREATUL 2022, proba scrisă la Limba Română: Absolvenții de liceu sunt așteptați în bănci

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASTĂZI începe BACALAUREATUL 2022, proba scrisă la Limba Română: Absolvenții de liceu sunt așteptați în bănci

Peste 117.000 de candidați sunt așteptați luni, 20 iunie, la prima probă din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2022.

Examenele se vor organiza la nivel național în 475 de centre, se arată într-un comunicat recent al Ministerului Educației care vine și cu indicațiile despre desfășurarea acestora.

Amintim că peste 40 de mii de elevi de clasa a XII-a din generația curentă nu s-au înscris la examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor oferite de Ministerul Educației și consultate de Edupedu.ro. Raportat la întreaga generație de 151.906, elevii care nu s-au înscris din generația curentă reprezintă peste 26%. Acest număr este echivalentul a 1.449 de clase de elevi de clasa a XII-a zi și a XIII-a seral/frecvență redusă, luând o medie de 28 de elevi pe clasă.

Conform informațiilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), la cererea EduPedu.ro, vremea va fi caldă și frumoasă în zilele de 20, 21 și 22 iunie, fără să fie prevăzute ploi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea