Rămâi conectat

Sport

Astăzi, în Arad, derby pentru Liga a 2-a, Naţional Sebiş – Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

acs-poli-timisoara-industria-galda-13Industria Galda de Jos are un start de sezon formidabil şi, la mijlocul turului, merituoasa formaţie pregătită de Paul Ciucă este în faţa unei premiere, abordează un derby de pe prima poziţie a clasamentului.

Meciul de pe malul Crişului Alb, contează pentru runda a 8-a a Seriei a 4-a, se dispută astăzi, de la ora 15.00, şi opune primele două clasate, trupa din Alba având avantaj de trei puncte. Cu 5 victorii consecutive la activ şi maximum de puncte pe terenuri străine, Industria Galda de Jos şi-a petrecut ultima săptămână în fruntea ierarhiei, din postura de lider, o ipostază extrem de onorantă. „Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă, gazdele au un obiectiv ferm, acela de a promova şi sunt obligate să câştige. Jucăm cu principala candidată la promovare, noi plecăm cu şansa a doua, însă e limpede că presunea este pe adversari, în vreme ce nouă ne-ar conveni şi o remiză”, a declarat antrenorul Paul Ciucă, ce n-a mai cunoscut gustul eşecului în eşalonul terţ, din etapa a doua, mai precis de şase săptămâni.

Din distribuţia vizitatorilor va absenta în continuare fundaşul Al. Man, însă este apt de joc A. Cîmpean, uşoare probleme de sănătate acuzând Frenţiu şi G. Goronea, ce s-au pregătit separat. Confruntarea înseamnă enorm în economia campionatului, cu o presiune suplimentară pe arădeni, ce nu-şi mai permit paşi greşiţi, seria lor negativă începând acum două întâlniri, când “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri au furnizat “bomba”. De partea cealaltă, găldenii trăiesc momentul unic, nu au nimic de pierdut, ba mai mult, pot rămâne primii în serie, la golaveraj, chiar şi în cazul unui eşec, dar nu la o diferenţă mai mare de un gol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea