Rămâi conectat

Sport

Astăzi, de la ora 17.00, Sticla Arieșul Turda – CS Ocna Mureș | După puncte în fieful “lanternei roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș (locul 6, 29 de puncte), evoluează astăzi, de la ora 17.00, în ultima etapă a turului play-out-ului Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, în fieful “lanternei roșii”, Sticla Arieșul Turda (15 puncte acumulate).

Ocnamureșenii traversează o perioadă excelentă, cu două victorii interne la rând, ultima, 4-0 cu “virușii verzi”, însemnând cel mai clar succes acasă din ultimele două stagiuni. În schimb, oponenții sunt într-o degringoladă totală în acest an, deși au tot mutat pe banca tehnică (Florin Pampea substituit de Dorin Toma, care după două runde a fost înlocuit de antrenorul-președinte Artur Podar), cu 6 eșecuri consecutive și un singur punct acumulat, în primul meci din 2022, o remiză albă în 11 martie cu Metalurgistul Cugir, pe propria arenă.

Turda nu are ce căuta pe ultimul loc. Sunt meciuri în care toate merg pe dos și orice ai face, toate ies invers. Pentru Turda așa a fost tot anul, nu doar un meci. Pe noi ne paște pericolul relaxării, dar nu avem voie să permitem să se întâmple asta, trebuie sa ne concentrăm și să intrăm montați pe teren, Mai sunt 18 puncte în joc și doar când vom fi matematic cu obiectivul îndeplinit vom putea răsufla ușurați, și nici atunci nu avem voie să mergem la meci oficial ca la plimbare, trebuie să ne dorim mereu să obținem maximum”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

Vine o perioadă încărcată, cu 3 meciuri în 8 zile, miercuri, 4 mai, o nouă deplasare, la Reghin, iar sâmbăta următoare joc pe teren propriu cu Gloria Bistrița-Năsăud. Sunt incerți Ed. Mihail – răcit, Guț și Socaci – probleme medicale, dar se speră în utilizarea acestora. În meciurile directe din sezonul regular, CS Ocna Mureș a învins, scor 2-1, acasă, în partida de debut, și a remizat la Turda, 1-1, în 29 octombrie, cu gol Best Tegbo la ultima fază.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea