Rămâi conectat

Sport

Astăzi, de la ora 15.00, Gloria II Bistriţa – CS Zlatna

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fãrã înfrângere ºi gol primit de trei runde, aurarii au o misiune anevoioasã pe meleagurile lui Jean Pãdureanu, într-un meci ce se va disputa astãzi, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 10-a a Seriei a 6-a. „Satelitul” bistriþean (locul 11, 10 puncte) a spulberat recent cu 6-2 liderul FC Maramureº ºi, cu siguranþã antrenorul Dorel Zãgrean va conta pe întãriri venite de la echipa mare. Vizitatorii, poziþia a 6-a, cu 13 puncte, nu se prea descurcã însã pe terenuri strãine (patru partide, douã remize ºi un singur meci în care au marcat, 2-2 la  Baia Mare). În contexul absenþelor lui D. Ianc – indisponibil de la începutul sezonului ºi Cos. Simtion – intervenþie chirurgicalã la o unghie, dar ºi pentru a înviora evoluþiile externe, în garnitura vizitatorilor (ce aºteaptã sãptãmâna viitoare încasarea salariilor pe luna în curs) îºi vor face apariþia jucãtori utilizaþi mai puþin precum Gavrilã, M. Neagu, Borcea sau Cos. Cristea. „Noi încercãm sã aducem puncte, dar acest lucru depinde în mare mãsurã ºi de ce întãriri de la prima formaþie vor evolua la «satelit», de numele ºi numãrul celor trimiºi de Gloria în eºalonul terþ. Mergem la victorie, însã ºi un egal ne-ar mulþumi. Vor fi modificãri în formula de start, o sã rulãm jucãtori pe care am contat mai puþin”, a declarat Mihai Dãscãlescu, tehnicianul zlãtnenilor, formaþie ce a efectuat deplasarea încã de ieri.
lArbitri D. Maghiar, I. Sava, Cr. Lucaci (Baia Mare); observatori Gh. Boghean (Suceava), Gr. Boca (Cluj Napoca). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, s-a întors la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă! Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României, s-a întors pentru câteva ore la Craiva, locul de unde a plecat în fotbalul mare! Stabilit în Alba Iulia, „tricolorul” și-a lăsat fetele Masha și Zoe în grija soției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea