Rămâi conectat

Curier Județean

ASTĂZI, de la ora 11.30: Exerciţiu de intervenţie al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi 14 iunie, între orele 11:30–12:30 pe platforma Kronsopan va avea loc un exerciţiu de intervenţie al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş. Cu această ocazie vor fi acţionate şi sistemele de alarmare de pe amplasament.

Exerciţiul face parte din seria de evenimente programate în acest an de Kronospan Sebeş pentru îmbunătăţirea continuă a timpilor şi capacităţii de reacţie a Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă.

Cu această ocazie va fi testată şi se va realiza evaluarea membrilor Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă, fiind analizată viteza de reacţie la primirea alarmei, adoptarea procedurilor de intervenţie, realizarea dispozitivului de intervenţie şi executarea în sine a acesteia, cu luarea măsurilor de protecţie a personalului participant la operaţiuni.

Va fi verificată totodată dotarea, operativitatea şi funcţionarea mijloacelor de stingere a incendiului pentru tipul de intervenţie simulat, precum şi starea de operativitate şi funcţionarea sistemului de comunicaţii.

Pregătirea pentru situații de urgență reprezintă o practică uzuală pentru companiile din domeniu pentru a se verifica capacitatea de reacție. Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş este format din 59 de persoane şi dispune de 2 autospeciale de stins incendii.

–––––––––––––
SC Kronospan Sebeş SA este parte a grupului internaţional cu acelaşi nume, lider la nivel global pe piaţa producerii de paneluri pe bază de lemn. Kronospan este prezentă la Sebeş din anul 2004 prin producţia de plăci aglomerate de lemn (PAL) şi plăci de densitate medie (MDF). Kronospan Sebeş este unul dintre cei mai importanţi contributori la bugetul consolidat, cu peste 14 milioane lei şi unul dintre principalii angajatori locali, cu peste 600 de locuri de muncă create direct și aproximativ 4000 de locuri de muncă indirecte. Kronospan este lider global în producerea de plăci pe bază de lemn, iar în România există două unităţi de producţie la Sebeş și Braşov. Investițiile Kronospan în România se ridică la peste 600 de milioane de euro în ultimii 19 ani, având aproximativ 800 de angajați direcți și generând peste 7000 de locuri de muncă indirecte.  (Comunicat de presă)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea