Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Astăzi are loc prima şedinţa a Comisiei pentru Roşia Montană – parlamentarii decid dacă merg la faţa locului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia parlamentară specială pe proiectul de lege privind Roşia Montană se întâlnește astăzi, la ora 13.30, membrii acesteia urmând să decidă dacă vor face şi o vizită la faţa locului.

Comisia a fost constituită, marţi, prin votul plenului reunit, iar din aceasta fac parte parlamentari PSD, PNL, PC, UDMR, PPDD şi de la minorităţi. Democrat-liberalii au refuzat să-şi desemneze membri în comisie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Preşedintele comisiei este senatorul PSD Darius Vâlcov, iar din comisie mai fac parte Ioan Dârzu, Florin Iordache, Viorel Ştefan, Emacu Gheorghe, Ioan Chelaru, Gabriela Firea, Toni Greblă (PSD), Andrei Gerea, Gigel-Sorinel Ştirbu, Mircea Dolha, Dumitru Popescu, Petru Ehegartner (PNL), Haralambie Vochițoiu, Tudor Ciuhodaru (PPDD), Attila Korodi, Alexandru Vegh (UDMR), Oana Manolescu (minorităţi naţionale), Ioan Moldovan (PC).

Mă bucur că am fost susţinut de conducerea PSD şi de către premierul Victor Ponta pentru a face parte din această Comisie specială extrem de importantă pentru zona Apusenilor şi judeţul Alba. Angajamentul meu faţă de cetăţenii din Alba a fost de a avea puterea de a face auzită vocea judeţului la Bucureşti, iar această comisie este rezultatul muncii pe care am realizat-o împreună cu colegii mei din PSD în aceste prime 10 luni de mandat. Solicit astfel tuturor cetăţenilor din Alba, susţinători sau opozanţi, informaţi sau mai puţin informaţi, să nu ezite să ne contacteze pentru a-şi exprima opinia cu privire la proiectul Roşia Montană”, a declarat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea