Rămâi conectat

Actualitate

Asociația SM Speromax Alba, nominalizată la Gala Fundației Vodafone România/ Susține-i cu un vot!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fundația Vodafone România împlinește, în 2018, 20 de ani de activitate, timp în care a sprijinit și implementat peste 1.100 de programe, de care au beneficiat 2,7 milioane de persoane din categorii defavorizate. Cele mai active ONG-uri din țară vor fi premiate în cadrul Galei Fundației Vodafone România. Printre asociațiile și fundațiile nominalizate, se numără și SM Speromax Alba, la categoria ”Servicii sociale”. Cei care doresc să îi susțină cu un vot, își pot exprima opțiunea pe site-ul dedicat evenimentului, până pe data de 1 octombrie. (https://voteaza-gala.fundatia-vodafone.ro/?activation_key=61fa9703-be96-45ec-9644-dfc81435ba02 ).

Eforturile depuse de zecile de voluntari ai SM Speromax Alba s-au concretizat într-o serie de servicii puse la dispoziția pacienților cu scleroză multiplă.

Astfel, prin intermediul Centrului de informare și consiliere,  un centru de zi care oferă servicii socio-medicale, inclusiv la domiciliu, pentru persoane cu scleroză multiplă din județul Alba, s-a oferit sprijin unui număr de 80 de pacienți și peste 50 de membri ai familiilor acestora. Totul a fost posibil mulțumită celor 20 de voluntari ai asociației, precum și a celor 100 de studenți implicați.

Voluntarul de profesie, proiect pus pe picioare de Luiza Pop, a însemnat sesiuni de terapie ocupațională, pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților cu SM. Munca Luizei a presupus lucrul cu pacienții și cu familiile lor pentru a găsi, împreună cu aceștia, soluții practice la problemele și limitările cu care se confruntă pacienții în activitatea de zi cu zi.

Una din cele mai mari reușite ale Asociației SM Speromax Alba a fost amenajarea și dotarea unei Săli de kinetoterapie și recuperare motorie, de care beneficiază, în mod gratuit, sute de persoane cu dizabilități care nu dețin venituri și care, în lipsa acesteia, nu ar avea acces la asemenea servicii.

Pentru toate aceste proiecte, precum și multe alte activități, pentru tinerii care au pus suflet în tot ce au făcut pentru pacienții cu scleroză multiplă, Asociația SM Speromax merită să primească recunoașterea în cadrul Galei Fundației Vodafone România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea