Rămâi conectat

Ştirea zilei

Asociația Pro Infrastructură după inaugurarea lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda: „Sperăm ca mobilizarea de anul acesta să continue și în anii în care nu vom avea campanii electorale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 3 noiembrie, circulația rutieră între Sebeș și Alba Iulia a fost deschisă pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Inaugurarea tronsonului de 15 kilometri a fost făcută în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Într-o postare pe o rețea de socializare, reprezentanții Asociației Pro Infrastructură își exprimă speranța ca această mobilizare exemplară din ultimele luni să continue și în anii în care nu vom avea campanii electorale și scrutine.

„Prin deschiderea celor 15km din lotul 1 al autostrăzii A10, România depășește borna de 900km de autostradă! Este un eveniment important pentru țara noastră lipsită de infrastructură rutieră modernă, așa că vom încheia ziua de astăzi într-o notă pozitivă.

Dorim să felicităm în primul rând muncitorii, inginerii și personalul auxiliar ce au făcut posibile inaugurările de anul acesta de la Borș, Iernut, Rădăuți, Săcueni, Bacău și Alba Iulia. Ne exprimăm de asemenea aprecierea față de efortul din ultima perioadă a personalului din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și din autoritățile locale sau centrale implicate în finalizarea acestor proiecte.

Sperăm ca mobilizarea de anul acesta să continue și în anii în care nu vom avea campanii electorale și scrutine. Vom milita în continuare pentru depolitizarea și profesionalizarea instituțiilor responsabile de implementarea proiectelor de infrastructură, aceasta reprezentând singura cale spre recuperarea decalajului imens pe care România încă îl înregistrează în acest domeniu.

Rugăm participanții la trafic să circule cu maximă prudență până la ridicarea tuturor restricțiilor și finalizarea lucrărilor rămase de executat pe sectoarele de drum date în folosință!”, au scris reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea