Asfaltarea drumului județean dintre Galda de Jos și Mogoș, neatractivă din cauza bazinului electoral limitat

Asfaltarea drumului județean dintre Galda de Jos și Mogoș, neatractivă din cauza bazinului electoral limitat.

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a readus în actualitate situația dezastruoasă în care se află un drum județean, care, în ciuda atractivității turistice a zonei pe care o străbate, este într-o stare deplorabilă. Este vorba despre drumul județean care leagă Galda de Jos de Mogoș.

ELIT

”În vacanța de 1 Mai am parcurs acest drum sinuos, plin de gropi și de praf, dar am observat că zona este atractivă pentru o mulțime de oameni, valea fiind plină de mașini, corturi și de oameni veniți la iarbă verde sau la grătar. De la tabăra școlară și până la Mogoș, drumul este groaznic, parcă uitat de timp.

Regretatul vicepreședinte al Consiliului Județean, Alin Cucui, spunea că cel mai târziu în această primăvară, drumul va fi asfaltat. Dacă dânsul nu mai este, cei din CJ au uitat complet de acest tronson? Oamenii din zonă să își piardă orice speranță?”, se întreabă președintele ALDE Alba. Totodată, liderul partidului ar vrea să știe și de ce primarul din Întregalde nu își găsește curajul să pună problema acestui drum ”la împărăție” (n.r. Consiliul Județean).

”Drumul este aprobat spre asfaltare la nivel de CJ de câțiva ani, dar dat fiind că nu este populat probabil că nu este atractiv din punctul de vedere al bazinului electoral atras printr-o reabilitare temeinică a acestuia”, a mai adăugat Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...