Rămâi conectat

Sport

Aşa cum se anticipa, Liga a IV-a începe în 10 martie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adunarea Generală a AJF Alba se va desfăşura pe 3 martie


În prima şedinţă de Birou Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba din anul 2012, desfăşurată la finele săptămânii trecute, cel mai important punct pe ordinea de zi a fost aprobarea calendarului competiţional pentru retur. Dar iată cum se va desfăşura partea a doua a competiţilor fotbalistice în judeţul Alba: lLiga a IV-a seniori şi juniori A1, 10/ 11 martie prima etapă a returului, două etape intermediare în 18 aprilie şi 16 mai, ultima etapă fiind programată în 2 iunie; lLiga a V-a seniori, Seria 1 – prima etapă în 10/ 11 martie, iar Seriile 2 şi 3 cu prima etapă în 24/ 25 martie, toate trei seriile având programate jocurile ultimei etape în 3 iunie; lCupa României, faza judeţeană, optimi în 21 martie, sferturi în 4 aprilie, semifinale în 2 mai şi finala în 9 sau 10 iunie; lJuniori C şi D, reluarea returului în 17 martie, cu două etape intermediare în 3 aprilie (marţi) şi 18 aprilie (miercuri), ultima etapă în 12 mai, FRF modificând termenul de comunicare a campioanei la juniori D, până la 15 mai 2012; lCampionatul Speranţelor, termen de înscriere 2 aprilie.
De asemenea a fost aprobată perioada de transferuri începând din 28 ianuarie până cu 48 de ore înaintea reluării fiecărei competiţii în parte, Adunarea Generală Ordinară a AJF Alba, fiind prevăzută pentru sâmbătă 3 martie, ora 10.30 la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 4-a, play-out, eșecuri externe pentru Metalurgistul Cugir, 0-4 cu ACS Tg. Mureș și Industria Galda, 0-2 cu Viitorul Cluj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au pierdut, fără a înscrie, în deplasările de la Târgu Mureș și respectiv Cluj-Napoca. *ACS Tg. Mureș – Metalurgistul Cugir  4-0 (0-0) Soarta jocului s-a decis în actul secund, când mureșenii au punctat prin An. Pop (56) și Greu (78, din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea