Rămâi conectat

Ştirea zilei

Artistul albaiulian Silvan Stâncel, noul director al Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Artistul albaiulian Silvan Stâncel (38 de ani) este noul director al Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba după ce a promovat concursul organizat de Consiliul Județean Alba, cu rezultatul final de 8,5, mandatul său fiind pentru următorii patru ani.

Proiectul său de management a primit 7,7 puncte, iar la interviu a obținut 9,3 puncte, media fiind 8,5, Silvan Stâncel urmând să fie instalat în funcție în data de 1 aprilie 2017.

Pe site-ul Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba au fost postate rezultatele concursului pentru funcția de manager al acestei instituții, însă fără a se preciza numele candidaților înscriși la concurs sau al celui care a câștigat concursul, ci doar numărul de identificare al dosarului.

Contactat telefonic de ziarulunirea.ro, Stâncel a confirmat că el este cel care a câștigat concursul, precizând că nu știe dacă au mai fost alți candidați înscriși, nefiind interesat de acest aspect.

Întrebat de ce nu a figurat cu numele pe site-urile menționate, Stâncel a spus că aceasta este procedura la un concurs de proiecte de management, fiind respectată întocmai, nedorind să intre în alte detalii și precizând că proiectele sale, pe care le-a susținut în fața comisiei, le va prezenta doar după ce va fi instalat în funcție.  Totodată, până la ora transmiterii acestei știri, numele lui Silvan Stâncel nu este asociat cu funcția de director al Bibliotecii nici în alte anunțuri postate pe site-urile sus menționate cu toate că rezultatele au fost publicate în 17 martie.

Reprezentanții CJ Alba, fiind contactați cu privire la acest subiect, nu au putut fi găsiți până la ora transmiterii acestei știri.

Văzut mai mereu cu chitara în mâini, Silvan Stâncel s-a remarcat și în zona literară, prin proiectul VERBUM, prin care dorește să-i încurajeze pe toți cei care scriu, indiferent de zonă, iar recent a lansat volumul Incredibil.Iubesc, premiat de Uniunea Scriitorilor, filiala Alba-Hunedoara.

Pe plan muzical, unul dintre cele mai mediatizate proiecte ale sale este Festivalul Acustic Live Festival, de la Reghin, prin care vrea să promoveze chitara și muzica acustică live.

Stâncel a câștigat numeroase trofee și premii la festivaluri naționale și este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Biblioteca Lucian Blaga Alba este o instituție subordonată Consiliului Județean Alba. Interimatul acestei funcții a fost asigurat de economist Elena Vesa, după ce ultimul mandat a fost deținut de Mioara Pop.

Citește și Gabriel Rustoiu, la Muzeul Național al Unirii și Ioana Bogățan, la Teatrul din Alba Iulia, au întâietate pentru un nou mandat de director. Concurs la Biblioteca ”Lucian Blaga”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea