Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Artiştii Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon, în turneu naţional „Pentru Ea!”

Alexandra Mates

Publicat

în

În perioada 1 – 23 martie, 2013, artiştii Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon vor susţine un turneu naţional, intitulat „Pentru Ea”.  Iubitorii de muzică live, chitară flamenco, pop, folk sau fusion, vor avea ocazia de a se întâlni cu aceştia în treisprezece oraşe din ţară: Râmnicu Vâlcea, Caracal, Bucureşti, Craiova, Sibiu, Lugoj, Timişoara, Arad, Deva, Mediaş, Alba Iulia, Cluj-Napoca şi Galaţi. Pentru albaiulieni, Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon vor concerta pe 14 martie, la Galeria De Artă.

Turneul  artiştilor – „Pentru Ea!”  este dedicat tuturor iubitorilor de muzică live, chitară flamenco, pop, folk sau fusion, toate acestea în combinație cu poezie, muzicuțe, cajon și diverse elemente de percuție. Fiecare concert este unic și diferit datorită gradului mare de improvizație muzicală pe care cei doi artişti îl propun direct pe scenă în fața spectatorilor.

„În ultima vreme concertele noastre sunt răsplătite printr-un public tot mai numeros, bis-uri în picioare, și spectacole cu casa închisă. Asta ne motivează serios și ne face să mergem mai departe. Ni se întâmplă deseori, seara după concert, organizatorul să ne și propună o dată următoare de spectacol … E pentru noi un semn de apreciere și o răsplată a lucrului făcut cu pasiune. Ne place să cântăm, ne simțim bine alături de publicul nostru, iar reacțiile pe care le simțim la scenă deschisă, pe paginile noastre de facebook ori pe e-mail sunt formidabile! Cred că dincolo de contribuția personală succesul se datorează foarte mult echipei iar Ovidiu Scridon este un artist expresiv, sensibil, un prieten și un „camarad de arme” pe care te poţi baza în orice situație. Vom promova în continuare volumul său de versuri intitulat PORTRETUL UNUI GÂND aparut la Editura Tritonic, deoarece și cel de-al treilea tiraj este deja epuizat … semn că poezia se cumpără. Deja am emoții, știu și simt că acest proiect va fi unul reușit iar cei care vin să ne vadă cu siguranță se vor simți minunat într-un alt tip de univers pe care îl propunem… ” , a declarat Silvan Stâncel .

„Plăcerea şi bucuria de a cânta privindu-i în ochi pe cei care se regăsesc în emoţiile cântecelor noastre, ne face să trecem peste orice efort cu usurinţă. E un turneu de peste 2000 de km și cu peste 30 de ore pe care le vom petrece în mașină. Anul acesta va fi unul special pentru că vom avea lansarea albumului BLONDĂ SAU BRUNETĂ a lui Silvan Stâncel. Interesant e faptul că deși CD-ul nu a apărut încă pe piață, el este deja invitat în diverse locuri pentru lansare. Recent a primit o invitație în Slovacia și la mai multe festivaluri din țară. Partea fotografică a acestui album a fost realizată integral de artistul Dávid Botond (www.davidbotond.com), iar rezultatul e minunat. Prin urmare, semne bune anul are; v-așteptăm cu drag la concertele noastre!” ,  spune  Ovidiu Scridon.

Iată calendarul concertelor celor doi artişti: 1 martie – Râmnicu Vâlcea, Teatrul Anton Pann; 2 martie – Caracal, Teatrul National; 3 martie – Bucureşti, Clvbul Prometheus; 5 martie – Craiova, Pub’s Pub; 6 martie – Sibiu, Teatrul Gong; 7 martie –  Lugoj, Space Bowling;  8 martie – Timişoara, Cafe de Paris; 9 martie – Arad, Grand Bulevard; 10 martie – Deva, Deva Mall;  13 martie – Mediaş, Direcţia Municipală; 14 martie Alba Iulia, Galeriile de Artă; 15 martie – Cluj-Napoca, Janis Pub; 23 martie – Galaţi, Bankers.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea