Rămâi conectat

Ştirea zilei

Arma secretă ce loveşte România

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Acest pământ sfânt în care s-au născut, au trăit şi au murit strămoşii noştri, în care ne-am născut şi trăim noi, în care s-au născut şi se vor naşte copiii şi nepoţii noştri, acest pământ care se numeşte România este atacat dur de o entitate necunoscută care pur şi simplu face un test de şoc economic folosind o nouă formă de armă tăcută şi periculoasă care greu se poate detecta de un „radar” numit inteligenţă românească, pentru a fi anihilată. Care sunt efectele armei asupra românilor şi cum se aplică ea: prin sarabanda preţurilor care cresc, prin diminuarea salariilor şi implicit diminuarea capacităţii de cumpărare a românilor şi prin disponibilizări masive a forţei de muncă.
Prin intermediul cui se face acest lucru poporului român? Cine face acest lucru astăzi: politicienii şi guvernul actual, cel aflat la putere. Până când se ajunge la putere se promite totul „câte-n lună şi stele” şi apoi, după ce s-a ajuns „la ciolan”, încet, încet se amână sau se atenuează promisiunile electorale. În primii ani de guvernare se creează o falsă încredere în guvern şi iluzia unei bunăstări extraordinare şi apoi se taie în „carne vie de român” şi se aşteaptă răspunsul maselor populare. Dacă ele rezistă sau nu şocului economic, dacă se revoltă sau nu sindicatele, dacă se poate aduce populaţia la o stare de sclavie benevolă şi la o înfrângere totală a rezistenţei acesteia, iată câteva întrebări care se pot pune.
Cine este de vină pentru această situaţie? Eu nu spun că este de vină guvernul sau nu ştiu ce ministru, noi toţi cei care alcătuim această ţară suntem vinovaţi şi responsabili pentru ceea ce ni se întâmplă. Astăzi, acum, în România există clar o revoltă psihică a maselor, dar din păcate nu o revoltă socială organizată de sindicate sau de alte organizaţii nonguvernamentale. În România nu mai există clase sociale ci eventual clasa de jos, săracă şi clasa de sus, bogată, din care fac parte politicienii, guvernanţii actuali şi clientela lor politică. Aceştia „au muşcat şi muşcă” din România bucată cu bucată, cu un comision gras şi o dau străinilor pe care noi îi adorăm atât. Ca răsplată a adoraţiunii noastre, străinii ne denigrează pe toată mass-media, iar Franţa şi Germania spun ” Au revoir” şi „Auf Wiedersehen” României pentru spaţiul Schengen.
Cine creează această nouă armă letală, acest nou tip de cancer care acţionează asupra bogăţiilor ţării, asupra producţiei de bunuri, asupra distribuţiei de bunuri, asupra investiţiilor şi sistemului bancar şi chiar asupra Băncii Naţionale? Nu este greu de ghicit, dar este greu de spus, sunt FMI şi Banca Mondială formată din acei magnaţi care fac parte şi din grupul Bilderberg, cei care dau împrumuturi şi credite garantate cu viitoarea producţie economică a României. Cu această armă sofisticată economică atacă nu numai România ci grupuri de ţări sau chiar economia mondială. Urmează Spania, Portugalia şi nu scapă nici Franţa sau Germania. Este greu să mai scapi din îmbrăţişarea mortală a acestei „caracatiţe” care se numeşte FMI şi Banca Mondială, dar nu imposibil.
Marele poet Mihai Eminescu spunea: adevăratul patriot este cel care-şi apără ţara împotriva guvernului ei. Nu sunt un adept al schimbării guvernului în perioada de criză şi sunt convins că printr-un sacrificiu colectiv, al tuturor, cetăţeni şi oameni politici, tehnocraţi, noi, toţi românii putem să salvăm această ţară şi viitorul copiilor noştri.
Dr. Mircea FRENŢIU, medic primar chirurg


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu Există o propunere legislativă care îi vizează pe poliţiştii şi militarii condamnaţi pentru faptele de corupţie care, dacă acest proiect va fi adoptat şi promulgat, vor pierde pensiile de serviciu. „În ultimii ani, tot mai multe infracţiuni de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea