Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Argentinianul Octavio de la Roza și Camilla Colella din Italia își exprimă senzualitatea în “Tango mon Amour”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Argentinianul Octavio de la Roza și italianca Camilla Colella sunt un cuplu si pe scenă și în viața reală. Cei doi dansatori sunt protagoniștii spectacolului “Tango mon Amour”, susținut astăzi la ora 21.00, la Casa de Cultură a Studenților în cadrul Festivalului de Teatru „Povești”de la Alba Iulia.

Cei doi artiști au fost invitați de organizatorii festivalului după ce le-au văzut reprezentațiile la cel mai mare Festival și Târg de Teatru din Europa, ce are loc anual la Avignon (Franța), unde tânăra companie de dans “Octavio de la Roza” din Lausanne Elveția s-a bucurat de un mare succes la public.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În această dimineață, Octavio (34 de ani) și Camila (23 de ani) au fost prezenți la conferința de presă “Cafeaua cu Tâlc” de la Art Cafe.

Argentinianul, originar din Buenos Aires, locuiește de 15 ani în Elveția și dansează alături de Camila de un an de zile, de când cei doi se află și într-o relație romantică. Italianca dansează de la 3 ani și l-a cunoscut pe Octavio când acesta organiza audiții pentru spectacolul al cărui scenarist este, “Tango mon Amour”. Acesta a mărturisit că la momentul în care a selectat-o pentru rolul din acest show, și-a impus să păstreze cu balerina doar o relație profesională și a construit “un zid între ei”, care însă s-a dărâmat după doar o săptămână.

Octavio dansează de la 6 ani și a spus despre spectacolul de dans pe care îl va susține împreună cu “dragostea” lui (“ avec mon amour”) că se adresează unui public deschis, indiferent de vârstă, și nu unui public elitist de balet clasic. Dansul lor transmite mai degrabă emoția decât un concept.

Cei doi artiști au declarat că dincolo de plăcerea dansului, în spatele spectacolelor pe care le susțin stă multă muncă, circa 6 ore în fiecare zi.

Imaginați-vă o scenă plină cu trandafiri, cuprinsă de melodii fermecătoare de Piazolla și pe ritmuri de Gotan Project. Artiștii dansează și ne transmit universul lor intim, plăcerile lor, dorințele lo,r într-o succesiune de tablouri suprarealiste. Împingând introspecția până la paroxism, dansatorii vor încarna Dorința, Pasiunea, Suferința, Deznădejdea, toate fațetele iubirii care arde, devastează și te face să trăiești. O reprezentare modernă a tango-ului, cu parfum argentinian…

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ultima zi de post din Postul Mare, fiind ultima zi de vineri înaintea Paștelui. Este o zi de mare doliu pentru întreaga creştinătate, deoarece în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea