Rămâi conectat

Actualitate

Aproximativ 150 de copii din toată țara au beneficiat de sfaturi și recomandări de la polițiști, în cadrul unei campanii de informare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul campaniei de informare „ÎN VACANŢĂ ÎMI FAC DOAR AMINTIRI FRUMOASE”, Poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia au continuat activitățile informativ-preventive printre copiii prezenți.

Aproximativ 150 de copii din toată țara, aflaţi în Centrul Misionar pentru Tineret Cetea și Tabăra de vară „Happy Faces” Ighiu, în perioada 23-24 iulie 2019, au beneficiat de sfaturi și recomandări noi.

Specialiştii în promovarea siguranţei au susţinut teme privind prevenirea consumului substanţelor cu efect halucinogen, consumului de tutun și alcool, şi nu în ultimul rând a accidentelor rutiere.

Copii au participat la exerciții interactive folosind ochelarii care simulează efectele consumului de alcool și a substanțelor psihoactive.

Poliţiştii au participat, alături de copii, la activităţile organizate pe parcursul zilei, oferindu-le recomandări menite să le sporească siguranţa pe durata întregii vacanţe de vară.

Poliţiştii vor continua să desfăşoare activităţi de informare şi în alte locuri de agrement sau de petrecere a timpului liber din judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea