Rămâi conectat

Curier Județean

Aproape 3 kilometri din DJ 107C, vor fi modernizați în zona Vințu de Jos: Predarea temporară în administrarea primăriei, pe masa consilierilor județeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un sector de 2,950 kilometri din Drumul Județean 107C, aflat în intravilanul comunei Vințu de Jos, va urma să fie modernizat.

Strategia de dezvoltare a reţelei de drumuri are la bază în primul rând asigurarea circulaţiei rutiere în condiţii de siguranţă şi confort, asigurarea circulaţiei între oraşe şi municipii, precum şi între acestea şi reşedinţele de comună.

Starea tehnică generală a spațiilor adiacente străzilor, implicit a tronsonului din drumului județean DJ 107C: DJ 107 (Teleac) -Drâmbar -Şeuşa -Ciugud -Dumbrava -Oarda -Vinţu de Jos -DN 7, respectiv trotuarele, acostamentele, șanțurile și rigolele din localitatea Vințu de Jos, denotă o degradare continuă, acestea neîndeplinind condițiile minime de confort și siguranță a circulației rutiere și pietonale impuse de normele naționale și internaționale în vigoare.

Consiliul local al comunei Vințu de Jos poate prelua în administrare, temporar, tronsonul din drumul județean DJ 107C: DJ 107 (Teleac) -Drâmbar -Şeuşa -Ciugud -Dumbrava -Oarda -Vinţu de Jos -DN 7, aflat în intravilanul localității Vințu de Jos în vederea realizării unor lucrări de modernizare.

Tronsonul de drum județean care se predă temporar Consiliului local al comunei Vințu de Joseste situat în intravilanul localității Vințu de Josși este cuprins între km 14+615-17+565, în lungime de 2,950 km.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea