Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Aproape 200 de elevi din ALBA vor primi bani pe perioada cursurilor școlare: De ce sumă este vorba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Aproape 200 de elevi din ALBA vor primi bani pe perioada cursurilor școlare: De ce sumă este vorba

Peste 22 de mii de liceeni ar putea să primească bursa „Bani de liceu” în anul școlar 2022-2023, potrivit listei inițiale a Ministerului Educației.

Ministerul a publicat lista după ce Edupedu.ro a semnalat aceasta nu a fost făcută publică, deși afișarea ei ar fi trebuie să aibă loc ieri, 17 octombrie, potrivit calendarului oficial. Bursă „Bani de liceu” are o valoare de 250 de lei pe lună.

Față de lista inițială de anul, numărul elevilor care vor lua bursa „Bani de liceu” a scăzut cu peste 2.000 de elevi.

Potrivit calendarului, elevii pot să depună contestații în perioada 18-21 octombrie. Rezolvarea contestațiilor se face între 22 octombrie și 25 octombrie.

Conform Hotărârii de Guvern 712/2018, banii se acordă pe perioada cursurilor școlare, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de bacalaureat sau de diplomă și pe perioada practicii în producție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea