Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Aproape 19.000 de utilizatori din Alba, fără curent electric din cauza viscolului. Intervin peste 80 de electricieni din trei județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Aproape 19.000 de utilizatori din Alba, fără curent electric din cauza viscolului. Intervin peste 80 de electricieni din trei județe

Aproape 19.000 de utilizatori din județul Alba, în special din munții Apuseni, sunt la această oră fără curent electric din cauza defecțiunilor produse de căderile de zăpadă din ultimele 48 de ore.

La fața locului acționează toate echipele DEER din județ, în sprijinul cărora au venit electricieni din Bihor și Sibiu.

„Avem în acest moment dislocate în zona Apuseni toate formațiile disponibile din județ. Suplimentar avem sprijin din partea unor sucursale învecinate (Bihor și Sibiu). În total sunt peste 80 de electricieni și coordonatori ai acestora care intervin în zonă pentru remedierea defectelor apărute pe 19 linii de medie tensiune și o linie de 110kV”, a transmis pentru ziarulunirea.ro, directorul SDEE Alba, Ceteraș Marius.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Reamintim că până luni, 27 februarie, ora 15:00, în Munții Apuseni, în nordul Carpaților Orientali și în zonele submontane aferente va ninge abundent și se va depune strat consistent de zăpadă. Local și temporar vântul va avea intensificări la altitudini mari, cu rafale de peste 70 km/h, va fi viscol, vizibilitate scăzută și zăpadă troienită.

De asemenea județul Alba se află sub incidența unui cod galben de inundații ce vizează râuri din bazinul hidrografic Arieș. Avertizarea este valabilă până marți, 28 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut” „Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut, toate acestea datorită mamei mele, a cărei pasiune pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea