Rămâi conectat

Actualitate

Apelurile primite în roaming vor fi gratuite pentru abonații Vodafone la aniversarea a 20 de ani a operatorului în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

În premieră, Vodafone România oferă clienţilor persoane fizice, utilizatori de abonamente şi cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naţionale de minute şi de date şi în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din toate ţările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia.

Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România şi este valabilă pentru clienţii noi şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum şi pentru cei care îşi activează extra-opţiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonaţii Vodafone România în roaming în Spaţiul Economic European vor fi gratuite.

„Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte şi să inovăm piaţa de telecomunicaţii din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toţi clienţii noştri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima reţea mobilă digitală din România, devine şi prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleaşi condiţii ca în România şi bucuria de a se simţi exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Și cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute şi de date incluse şi în ţările din Spaţiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toţi cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internaţional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum. Studiul arată că, în majoritatea pieţelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinaţii, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinaţii oferite de ceilalţi operatori.

Sursa: capital.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea