Rămâi conectat

Actualitate

Apelare falsă la 112 chiar în Ziua Europeană a Numărului 112. “Distracția” l-a costat pe un bărbat din Sebeș 1000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a sunat la 112 şi a solicitat ajutor pentru că era sechestrat. S-a constatat însă că acesta minţise şi a fost sancţionat contravenţional.

Incidentul s-a desfăşurat luni, 11 februarie, în jurul orei 19.00, într-un bloc de locuinţe situat pe strada Valea Frumoasei din municipiul Sebeş.

Potrivit Inspectoratului Județean al Jandarmeriei Alba, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie şi un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, care au constatat că le fusese solicitată prezenţa în mod nejustificat. A reieşit astfel că, exasperaţi de scandalurile aproape zilnice provocate de bărbat, câţiva vecini de apartament l-au abordat şi l-au rugat să înceteze. Supărat că i-a fost atrasă atenţia, acesta a dorit să se răzbune şi a apelat fals numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă – 112 spunând că este victima unei sechestrări de persoane. Mai mult, pe timpul verificărilor, de faţă cu oamenii legii, şi-a înjurat vecinii şi i-a ameninţat cu acte de violenţă, tulburând în acest fel şi liniştea celorlalţi locatari.

Jandarmii şi poliţiştii au intervenit prompt, au prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte de natură penală. În scurt timp bărbatul a fost calmat şi i-au fost explicate normele legale de convieţuire în societate pe care le încălcase. În final, identificat ca fiind Dorin C. ( 45 ani ), domiciliat în Braşov, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea