Ziarul Unirea

APEL UMANITAR: Un tânăr de 20 ani, din Pianu de Sus, diagnosticat cu leucemie, are nevoie de ajutor pentru realizarea unui transplant de celule stem, care se poate face doar in Germania și care îi poate salva viața

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr de 20 ani, din Pianu de Sus, diagnosticat cu leucemie, are nevoie de ajutor pentru realizarea unui transplant de celule stem, care se poate face doar in Germania și care îi poate salva viața. Haideți să mai arătăm o dată, că a fi om este cel mai important lucru.

ELIT

El este Mihai-Alexandru Herberth din Pianu de Sus, Jud Alba. Are 20 de ani, si in urma cu o lună jumătate a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică cu celule T.

Mihai urmează un tratament în țară, însă are nevoie de un transplant de celule stem. Acest transplant il poate face doar in Germania, si are nevoie de o sumă cuprinsă între 80.000€ și 100.000€.

„Mihai e o persoană minunată, un suflet cum rar mai găsești. Mereu a ajutat cu ce a putut. Hai să îl ajutăm și noi cu ce putem! Împreună suntem mai puternici. Puținul unora e mult pentru alții! Nu vrem să îi prelungim viața, VREM SĂ I-O SALVĂM!”, transmit apropiații lui Mihai, care au și lansat apelul umanitar.

Și un share ajută! Renunțați astăzi la pachetul de țigări, la meniul de la KFC sau orice viciu ați avea. Voi aveți oportunitatea de a-l satisface și mâine sau peste o săptămână, o lună, un an.

Pentru donații s-au creat următoarele conturi:

•HERBERTH MIHAELA

•EURO:RO17BRDE010SV53568130100
•RON:RO79BRDE010SV39245810100

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419