APEL UMANITAR pentru Ciprian, un tânăr de 21 de ani din Alba, diagnosticat cu tetraplegie spastică incompletă și fractură de coloană

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

APEL UMANITAR pentru Ciprian, un tânăr de 21 de ani din Alba, diagnosticat cu tetraplegie spastică incompletă și fractură de coloană

Ciprian este un tânăr de 21 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, care, în data de 4 august 2019, a suferit un teribil accident, fiind diagnosticat cu tetraplegie spastică incompletă prin plonjon în apă, fractură de coloană la vertebrele C6 și C7, ceea ce înseamnă că acum este imobilizat la pat, însă împreună îi putem oferi șansa recuperării.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Pe rețeaua de socializare facebook a fost creată o pagină pentru a-l ajuta pe Ciprian să se recupereze!

”Credem ca prin ajutorul lui Dumnezeu și al fiecăruia dintre noi, recuperarea lui Ciprian va fi completă!

În tot acest timp, în drumul lui spre recuperare, a fost spitalizat în București, spitalul Arsenie Bagdasar, apoi Spitalul de recuperare Băile Felix, Cluj și Sibiu. Acum va începe un nou capitol pentru el, la clinica privată din Târgu-Mureș, la Spitalul de Recuperare Neuro-motorie și Medicină Hiperbară, unde costurile lunare depășesc 4500€.

Avem nevoie de ajutorul vostru financiar pentru ca Ciprian să poată sta cât mai mult la recuperare și să ajungă cât mai aproape de versiunea lui inițială.

Donațiile se pot face direct în conturile de la Banca Comercială Romană, deschise pe numele Barbu Anișoara:

RO72RNCB0011166061670001 (RON)
RO77RNCB0011166061670008 (EUR)
BIC: RNCBROBU

Doamne ajută!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419