Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru Carla, o fețiță de 10 ani din Alba, cu multiple afecțiuni, care are nevoie de un tratament costisitor: ”Fiți alături de noi, să putem continua această luptă nedreaptă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fii și tu înger pentru Carla! O fețiță de 10 ani din Alba, cu multiple afecțiuni, are nevoie de sprijin financiar pentru a-și continua tratamentul costisitor: ”Fiți alături de noi, să putem continua această luptă nedreaptă”.

Carla este o fetiță de 10 ani și 4 luni, cu părul bălai și zâmbet angelic, pentru care viața până în prezent nu a fost deloc ușoară, fiind diagnosticată cu foarte multe afecțiuni.

Micuța a fost diagnosticată cu multiple afecțiuni printre care sindrom hyperkinetic, dislalie polimorfă, crize de afect, anemie severă, tulburări din spectru autist, stenoză esofagiană, ulcer esofagian, boală genetică TLK2 – cu 38 cazuri în lume.

Citește și: Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Cu ajutorul donațiilor de la oameni cu suflet mare, Carla a beneficiat deja de două transplanturi de celule stem la Stem Cell Therapy Austria din Viena. Anul acesta a fost unul extrem de greu pentru familie, ”cum nici nu credeam că poate exista, am trăit clipe de groază”, spune mama fetiței.

Carla a vomitat sânge și din această cauza starea ei s-a înrăutățit semnificativ. Încet, încet, tratamentul și regimul urmat au început să își facă efectul, iar ”noi sperăm (căci speranța e ultimul sentiment care rămâne când credem că pierdem tot) că va fi mai bine”.

”Avem încă drum lung și anevoios de parcurs, cu regim alimentar strict (fără gluten, lactoză, soia, nuci, alune, cu anestezii generale pentru endoscopii, cu multe terapii, drumuri și tratament medicamentos foarte costisitor”, a povestit pentru ziarulunirea.ro mama micuței.

La unele terapii, ca de exemplu terapia de optimizare a creierului din Bucuresti, din cauza costurilor foarte ridicate, familia a renuntat. La recomandarea unui medic specialist, pe lângă medicamentele și suplimentele pe care Carla le ia în acest moment și care sunt comandate din Germania, Anglia, Noua Zeelanda și Portugalia (deoarece în România unele medicamente nu se mai găsesc), este necesar ca tratamentul să fie completat cu alte medicamente care o vor ajuta, dar costul este foarte mare pentru că trebuie comandate din Statele Unite.

”Îi rugăm pe toți cei care ne pot sprijini financiar să fie alături de noi, să putem continua această luptă nedreaptă. Luna aceasta firmele/companiile pot redirecționa impozitul pe care îl plătesc statului.

Puteți dona/sponsoriza în contul ,,ASOCIAȚIA COPII CU NEVOI SPECIALE BLAJ”, CUI/CIF 41265285, IBAN RO23BTRLRONCRT0501199601, e-mail [email protected] sau prin BTpay la nr 0771076862.

Un ajutor la fel de mare este să ne amintiți în rugăciunile voastre, căci Dumnezeu este mare și ne poate ajuta!”, a transmis familia Carlei.

În această perioadă magică de Crăciun, haideți să fim cu toții ,,Îngeri pentru Carla!” Orice ajutor este o speranță în plus pentru noi și mai ales pentru Carla. Să fiți binecuvântați!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea