Rămâi conectat

Curier Județean

APEL UMANITAR. O mamă din Alba Iulia are nevoie de bani pentru a-și opera fiul care ar putea rămâne paralizat la vârsta de 8 ani

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

scoliozaO mamă din Alba Iulia, Maria Mirabela Giurca, face un apel disperat către toți oamenii cu suflet mare pentru un caz medical. Este vorba despre fiul ei, Patrick, în vârstă de 8 ani, care are nevoie de o operație la coloană pentru a nu rămâne paralizat.

Operația costă 24.000 de lei,  însă femeia nu dispune de atâția bani.

Tot ce își dorește Mirabela, la fel ca orice mamă, este sănătatea copilului ei. Dorința i-a fost năruită în urmă cu câteva săptămâni când Patrick a fost diagnosticat cu Scoleoza Congenitala Dorso-Lombara.

Mirabela spune că fiul ei a rămas cam mic de înălțime și în ultima vreme acuză dureri de spate și picioare. Operația ar urma să fie făcută la spitalul Monza din București, cât mai repede, potrivit medicilor.

UPDATE luni, 25 ianuarie: Suma necesară pentru operația lui Patrick a fost strânsă.

Citiți și Zeci de oameni au sărit în ajutorul băiețelului Patrick din Alba Iulia, iar acum poate fi operat. Gicu Grozav i-a donat toți banii de care a mai avut nevoie

––––––––––––––––––––––––––––––––

Iată mesajul mamei adresat celor în care își pune speranța:

Fac un apel umanitar, eu ca mamă a doi copii, tuturor celor care deja sunt părinți și celor cu inima mare pentru a mă ajuta să strâng suma de 24.000 de lei de care am nevoie pentru operația la coloană a fiului meu Patrick. Fiul meu a fost diagnosticat de doi medici specialisti: dr. Dan Cosma, medic specialist Ortopedie-Traumatologica de la Cluj-Napoca cu Scoleoza Congenitala Dorso-Lombara, cu confirmarea medicului la care am fost trimisă la București, dr. Alexandru Thery, care pe lângă primul diagnostic a mai adăugat și Hemivertebra T11 dreapta.

Pentru a nu rămâne paralizat la vârsta de 8 ani, apelez la ajutorul tuturor celor cu inima mare pentru a putea strânge această sumă necesară operației”.

Cei care pot şi vor să ajute au la dispoziţie două conturi deschise pe numele copilului – Stoica Patrick Julian, unul în euro: RO77BTRLEURCRT0334714301 și unul în lei: RO30BTRLRONCRT0334714301. Persoanele care doresc o pot contacta pe mama băiatului la nr de tel: 0744287855.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea