Rămâi conectat

Sport

APEL UMANITAR! „Ajutaţi-l pe Florin Hidişan”, fostul fotbalist din Alba care are nevoie sprijin pentru un tratament costisitor

Ziarul Unirea

Publicat

în

APEL UMANITAR pentru un tânăr, fost jucător de fotbal la mai multe echipe din Alba, bolnav de cancer, care are nevoie de ajutor pentru un tratament costisitor

Fostul fotbalist Florin Hidişan, jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă din România și care a trecut și pe la mai multe echipe din județul Alba, are nevoie de ajutor pentru un tratament foarte costisitor, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Mulți dintre noi îl cunoaștem pe Florin Hidișan din perioada în care a fost jucător la Ighiu, Baia de Arieș sau Ocna Mureș. El este foarte bolnav acum, a descoperit că are cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un tratament cu injecții foarte scumpe.

Florin Hidișan (39 de ani), mijlocaș important pentru UTA Arad în perioada 2006-2009, suferă de o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor.

Florin Hidișan a fost un mijlocaș important pentru fotbalul românesc în ultimele două decenii. „Hidi” a adunat 107 meciuri și 7 goluri în Liga 1, evoluând de-a lungul carierei pentru Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii, U Cluj sau Arieșul Turda. S-a retras în 2018, de la Ocna Mureș, echipa din orașul natal.

Are nevoie de ajutor întrucât tratamentul este lung și costisitor. Dacă doriți să-l ajutați, donațiile se pot face direct în contul deschis pe numele său la Banca Transilvania.

Florin Hidisan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, sportiva din Blaj pregătită de Cristina Man va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiția care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări. Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Mihaela Maria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare