// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Apel la populație! Centrul de Transfuzii Alba are MARE NEVOIE de sânge din grupele A pozitiv și AB pozitiv

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba se confruntă cu o lipsă acută de sânge din grupele A pozitiv și AB pozitiv și face apel la populație să facă un gest umanitar, în sprijinul celor aflaţi pe patul de spital.

”Persoanele care au aceste grupe în mod special, dar și din celelalte grupe sunt așteptate la noi în centru pentru a dona sânge”, transmit reprezentanții centrului.

Donatorii se pot prezenta la centrul de recoltare din Alba Iulia, aflat în curtea spitalului județean, de luni până vineri, între orele 7.30 și 12.00.

Reamintim că persoanele care donează sânge primesc şapte tichete de masă pentru produse alimentare, o zi liberă de la locul de muncă, în ziua donării, pentru salariaţi, sau o zi scutire de frecvenţă, pentru elevi, studenţi şi militari.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Un răspuns la Apel la populație! Centrul de Transfuzii Alba are MARE NEVOIE de sânge din grupele A pozitiv și AB pozitiv

  1. Ioana 01.03.2018 la 13:58

    Am dona mai des, dar in cartierul Cetate nu este loc unde poti parca 5 min ca apoi sa te intorci la serviciu. Nu pt bonusuri o facem. Un punct de recoltare si in centrul municipiului ar ajuta.