Rămâi conectat

Curier Județean

Apel către cetățeni, de la Poliția Locală Alba Iulia: ”În cazul identificării unor fapte ce ar putea constitui contravenții, contactați Dispeceratul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere articolele din presa locală cu privire la oprirea, staționarea sau parcarea neregulamentară a autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Alba Iulia, Poliția Locală roagă cetățenii, ca în cazul identificării unor fapte ce ar putea constitui contravenții la cazurile arătate mai sus, să contacteze Dispeceratul Poliției Locale Alba Iulia la numerele de tel. 0258-819096 sau 0258-989.

Politia locala Alba Iulia01Menționăm faptul că faptele care constituie contravenții trebuie constatate direct, prin propriile simțuri, de către agentul constatator, numai astfel fiind îndeplinite exigențele impuse de principiul nemijlocirii în constatarea faptei contravenționale. Descrierea faptei cu indicarea datei și locului în care a fost săvârșită în cadrul articolului de presă, nu poate fi însușită de către agentul constatator în vederea constatării eventualei contravenții. Mulțumim pe această cale cetățenilor pentru sprijinul acordat”, se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția Locală Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea