Rămâi conectat

Curier Județean

Apel al unei comune din Alba: ,,Nu mai aruncați gunoiul în stradă, pe câmp sau pe marginea râurilor”

Culda Ionică

Publicat

în

Apel al unei comune din Alba: ,,Nu mai aruncați gunoiul în stradă, pe câmp sau pe marginea râurilor”

Primăria din Vințu de Jos, face un apel public la mai multă responsabilitate din partea cetațenilor, înainte de a se decide unde doresc să iși arunce deșeurile. Acest apel vine în urma sesizărilor cetățenilor care sunt sătui de mizeria din comună.

Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă, fie în comuna Vințu de Jos sau în localitățile din împrejurimi, nu se mai deplasează cu gunoiul la punctele de colectare special amenajate și îl aruncă pe marginea drumurilor județene, pe câmp, pe marginea râurilor sau pe unde apucă.

Acest lucru se întâmplă frecvent, iar oamenii sunt exasperați de modul în care arată comuna noastră, plină de gunoaie.

Ultimele imagini trimise de către un cetățean arată o grămadă de resturi de materiale de construcții, ambalaje din plastic, sticle, lăzi din plastic și gunoi menajer, aruncate în câmp, lângă o cultură de porumb.

Nu este prima oară când oamenii fac apel la cei cu mai puțin bun simț din zonă rugându-i să folosească ghenele de gunoi și nu boscheții pentru a-și depozita gunoaiele, aceștia rugându-se de autoritățiile competente să-i amendeze pe cei care sunt surprinși că aruncă resturile menajere în stradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Acțiuni informativ – preventive ale polițiștilor din Alba, 7 unități de învățământ din județ: Au participat peste 800 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Acțiuni informativ – preventive ale polițiștilor din Alba, 7 unități de învățământ din județ: Au participat peste 800 de elevi Inspectoratul de Poliței Județean Alba, prin structurile cu atribuții în domeniul prevenirii, continuă activitățile dedicate creșterii siguranței tinerilor. Peste 800 de elevi de gimnaziu și liceu din județ au luat parte la activități, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare