Ziarul Unirea

Aparatură medicală de ultimă generație la Spitalul din Aiud: Licitație pentru achiziționarea unui turn de endoscopie

Spitalul Municipal Aiud a lansat de curând în SEAP o licitație pentru achiziționarea unui turn de endoscopie. Turnul de endoscopie care este obiectul acestei achiziții se va instala în cadrul compartimentului Gastroenterologie, scopul fiind dotarea unității cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru a putea oferi servicii medicale de înaltă performanță, rezultând în creșterea acurateții diagnosticului gastroenterologic.

Produsul achiziționat este un turn de endoscopie, având următoarea configurație: Videogastroscop HDTV, Videocolonoscop HDTV, Videoprocesor și sursă de lumina, Aspirator endoscopie, Tester imersibilitate, Monitor medical LCD/LED, Troliu endoscopie, Pompă peristaltică de apă pentru endoscoapele cu canal suplimentar de apă și pentru canalul de lucru al endoscoapelor, Tub pentru canalul auxiliar al endoscopului, Adaptor pentru canalul de lucru al endoscopului, Tub pentru canalul de lucru al endoscopului, Masă pentru dezinfecția manuală a produselor.

ELIT

-Videogastroscop HDTV – 1 buc
-Videocolonoscop HDTV – 1 buc
-Videoprocesor si sursa de lumina – 1 buc
-Aspirator endoscopie – 1 buc
-Tester imersibilitate – 1 buc
-Monitor medical LCD – 1 buc
-Troliu endoscopie – 1 buc
-Pompa peristaltica de apa pt. endoscoapele cu canal suplimentar de apa si pt. canalul de lucru al endoscoapelor – 1 buc
-Tub pentru canalul auxiliar al endoscopului (set = 10 buc)
-Adaptor pentru. canalul de lucru al al endoscopului (set = 10 buc)
-Tub pentru canalul de lucru al endoscopului (set = 10 buc)
-Masa pentru. dezinfectia manuala a produselor – 1 buc

Valoarea totală estimată a achiziției este de 294.117,65 lei, fără TVA.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419