Rămâi conectat

Curier Județean

Apa potabilă, raționalizată în mai multe localități din județul Alba: PROGRAMUL actualizat de furnizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa potabilă, raționalizată în mai multe localități din județul Alba: PROGRAMUL actualizat de furnizare

Avand in vedere consumul mare de apa, reprezentanții Apa CTTA SA Alba au transmis că sunt nevoiți să rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer

Astfel, va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 14.00-07.00 in localitatea Salistea Deal
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00-06.00 10.00-15.00 in com.Cricau
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 10.00-12.00 in localitatea Câlnic
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 09.00-18.00 , 22.00-06.00 in urmatoarele localitati: comuna Unirea, Noslac, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00- 06.00 : Valea Lunga ( Valea Lunga, Lodroman, Lunca), si Ungurei.
  • De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate localitatile: Tartaria, Saliste, Drambar, Ighiu, Straja, Ghirbom, Henig, Ohaba, Secasel, Colibi, orasul Ocna Mures, Razboieni, Captalan, Miraslau, cat si zonele inalte ale localitatilor Cergau si comuna Rosia de Secas.

In ceea ce priveste furnizarea apei potabile in comuna Garda de Sus, satele: Ocoale, Hanasesti, Mununa, Dealu Frumos, Garda Seaca, Ghetar, aceasta se va face în funcție de cantitatile de apă acumulate, iar în acest sens se recomandă un consum moderat al acesteia.

Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care clienții sunt rugați să folosească apa numai în scop menajer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea