Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Apa potabilă, raționalizată în mai multe localități din județul Alba: PROGRAMUL actualizat de furnizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apa potabilă, raționalizată în mai multe localități din județul Alba: PROGRAMUL actualizat de furnizare

Avand in vedere consumul mare de apa, reprezentanții Apa CTTA SA Alba au transmis că sunt nevoiți să rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 14.00-07.00 in localitatea Salistea Deal
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00-06.00 10.00-15.00 in com.Cricau
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 10.00-12.00 in localitatea Câlnic
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 09.00-18.00 , 22.00-06.00 in urmatoarele localitati: comuna Unirea, Noslac, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.
  • Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00- 06.00 : Valea Lunga ( Valea Lunga, Lodroman, Lunca), si Ungurei.
  • De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate localitatile: Tartaria, Saliste, Drambar, Ighiu, Straja, Ghirbom, Henig, Ohaba, Secasel, Colibi, orasul Ocna Mures, Razboieni, Captalan, Miraslau, cat si zonele inalte ale localitatilor Cergau si comuna Rosia de Secas.

In ceea ce priveste furnizarea apei potabile in comuna Garda de Sus, satele: Ocoale, Hanasesti, Mununa, Dealu Frumos, Garda Seaca, Ghetar, aceasta se va face în funcție de cantitatile de apă acumulate, iar în acest sens se recomandă un consum moderat al acesteia.

Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care clienții sunt rugați să folosească apa numai în scop menajer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea