Rămâi conectat

Ştirea zilei

Apă potabilă cu porţia pentru alte 3 localități din Alba. Udarea grădinilor impune restricţii de furnizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apă potabilă cu porţia pentru alte 3 localități din Alba. Udarea grădinilor impune restricţii de furnizare

Furnizorul judeţean de apă potabilă a anunţat vineri, 1 iulie, sistarea furnizării apei potabile în comunele Cricău, Berghin şi Ohaba, unde trăiesc aproximativ 4.000 de locuitori.

La Cricău şi Ohaba s-a ”tăiat” apa vineri, începând cu ora 10.00, până sâmbătă, ora 07.00. La Berghin vor fi două intervale: vineri între orele 10.00 – 17.00 şi apoi de la ora 22.00 până sâmbătă la ora 07.00. În funcţie de evoluţia consumului, este posibilă restricţionarea serviciului şi în comuna Ciugud.

Acest lucru se datorează în special folosirii apei potabile pentru activităţi de grădinărit, transmit reprezentanţii Apa CTTA Alba. Aceştia recomandă folosirea apei în mod responsabil, mai cu seamă în această perioadă, deoarece există riscul ca cei aflaţi în capătul reţelelor să rămână fără apă potabilă.

La reluarea furnizării pot exista depăşiri ale parametrului turbiditate, caz în care apa trebuie utilizată numai în scop menajer. Eventualele perturbaţii, precum şi zona în care apar, se pot semnala Dispeceratului central 0258 834 501, în vederea intervenţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea