Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Apa face minuni! Cum te ajută să slăbești 9 kilograme în doar două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa te poate ajuta sa slabesti rapid si usor, fara niciun pic de efort! Uita de dietele restrictive si de bataia de cap in ceea ce priveste alegerea meniurilor costisitoare din cadrul curelor de slabire.

Iata cateva trucuri si sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a scapa de 9 kilograme in doar doua saptamani cu ajutorul acestui elixir natural si foarte sanatos:

Cata apa trebuie sa consumi zilnic

Bob Harper, un personal trainer din SUA, a realizat un studiu in anul 2004 cu ajutorul caruia a descoperit ca apa este un adevarat elixir pentru silueta. Potrivit acestuia, pentru a slabi armonios si rapid, femeile trebuie sa consume 800 de calorii pe zi, in timp ce barbatii, 1.200 de calorii.

De asemenea, este foarte important ca inainte de fiecare masa sa consumi aproximativ 500 ml de apa pentru a ajunge cat mai repede la senzatia de satietate.

Studii anterioare au sugerat ca, atunci bei apa cu 20-30 de minute inainte de masa, apetitul scade considerabil. Hidratarea constanta impiedica, de asemenea, corpul sa retina lichidele.

Harper sustine ca astfel vei reusi sa slabesti nu mai putin de 9 kilograme in doar doua saptamani.

Apa ajuta la digestie si la eliminarea toxinelor 

Pe langa senzatia de satietate rapida, apa ajuta corpul sa elimine toxinele si rinichii sa functioneze mai bine. De asemenea, apa ajuta sistemul digestiv sa fie mai activ, eliminand rapid constipatia.

Apa are un impact major si asupra colesterolului si reduce nivelul acestuia din sange, avand ca efect slabirea.

Cum bei corect apa

Specialistii sustin ca foarte important este cata apa bei si cand o bei. Nu este indeajuns sa bei 8 pahare cu apa intr-o zi fara sa tii cont de anumite reguli. Potrivit expertilor, exista 5 momente-cheie in care trebuie sa bei apa:

2 pahare de apa imediat dupa trezire ajuta la activarea organelor interne si a metabolismului. Pe termen lung, acest obicei ajuta la mentinerea greutatii.
1 pahar de apa inainte de masa ajuta digestia
1 pahar de apa inainte de baie ajuta la mentinerea ritmului cardiac la un nivel sanatos.
1 pahar de apa inainte de culcare previne atacul de cord si atacul celebral
1 pahar de apa inainte de sala ajuta la reglarea nivelului fluidelor din corp si sa ai mai multa energie.

Sursa Ele.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea