Apa CTTA Alba: LUNI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ în zona Lancrăm-Pârâul Iovului. Se efectuează lucrări la rețeaua de apă, pe Autostrada Sebeș-Turda

Apa CTTA Alba: LUNI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ în zona Lancrăm-Pârâul Iovului. Se efectuează lucrări la rețeaua de apă, pe Autostrada Sebeș-Turda

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă de luni, pentru aproximativ 40 de ore, pentru zona Lancrăm – Pârâul Iovului. Apa CTTA Alba precizează că se fac lucrări de relocare a conductei de apă, pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda.

„Din cauza lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda , SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 24.02.2020, se va efectua relocarea aducțiunii de apă DN1000 (FIR I), in zona Lancrăm, fapt pentru care suntem nevoiti sa sistam furnizarea apei potabile in aceasta localitate, cat si pentru consumatorii bransati direct la aceasta aductiune pe tronsonul Lancram-Paraul Iovului, incepand cu ora 22.00.

INFORMARE COVID-19

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore. La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției”, au declarat reprezentanții Apa CTTA Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...