Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Apa CTTA Alba| Lucrări de reabilitare a rețelei de apă potabilă la Sebeș: Trafic restricționat. Zonele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apa CTTA Alba| Lucrări de reabilitare a rețelei de apă potabilă la Sebeș: Trafic restricționat. Zonele vizate

Rețeaua de apă potabilă de pe mai multe străzi din municipiul Sebeș va fi reabilitată. Pe perioada desfășurării luărarilor va fi restricționată total circulația pe stradă Călărași.

Sucursala Sebeș a operatorului regional SC APA CTTA SA ALBA anunță începerea lucrărilor din cadrul proiectului finanțat din fondul propriu de investiții IID : „REABILITARE REȚEA APĂ POTABILĂ PE STRĂZILE SAVA HENȚIA, CĂLARASI, AUGUSTIN BENA din MUNICIPIUL SEBEȘ, JUD. ALBĂ”. Valoarea totală a acestui proiect este de 2.088.961 lei ( fără TVA)

Lucrările din cadrul acestui proiect prevăd reabilitarea conductelor, a căminelor precum și a branșamentelor și căminelor de branșament existente pe străzile menționate. Informăm locuitorii municipiului că pe perioada desfășurării lucrărilor va fi restricționată total circulația pe stradă Călărași ( circulația desfășurându-se pe rute ocolitoare). Se va lucra pe tronsoane, începând cu dată de 06.09.2021 până în dată de 06.11.2021, astfel:

– Tronsonul I: b-dul Lucian Blaga – stradă Mărășești .Termen de execuție 3 săptămâni

– Tronsonul ÎI : stradă Mărășești – P- ta Cardinal Alexandru Todea.Termen de execuție 5 săptămâni

– Tronsonul III : stradă Gării – stradă Călărași până la trecerea la nivel cu calea ferată Pe tronsonul cuprins între stradă Gării și trecerea la nivel cu calea ferată (partea dreapta în sensul de mers spre loc.Daia Română) și tronsonul cuprins între stradă Grivița și trecerea la nivel cu calea ferată, lucrările se vor execută fără închiderea circulației, lucrările executându-se alternativ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea