Rămâi conectat

Ştirea zilei

Apa CTTA Alba: Furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ mâine în Ciumbrud și Sâncrai. Oamenii, sfătuiți să își asigure REZERVE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă marți , între orele 09:00-17:00, în Ciumbrud și Sâncrai. SC APA CTTA SA – Sucursala Aiud îi sfătuiește pe localnici să își asigure rezervele necesare de apă.

”SC APA CTTA SA – Sucursala Aiud ne-a comunicat faptul că, în vederea efectuării lucrărilor de relocare a conductei de apă de pe podul peste râul Mureș, va fi întreruptă furnizarea apei în data de 30.03.2021, între orele 09:00 – 17:00 pentru toți utilizatorii din Ciumbrud și Sâncrai.

Avem rugămintea să vă asigurați rezerva de apă necesară. Vă mulțumim pentru înțelegere.”- a fost mesajul postat pe pagina de facebook a Primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea