Rămâi conectat

Economie

Anunț lansare proiect „Amenajare Imobil str. Mihai Viteazu nr. 39, pentru Centru Comunitar Multifuncțional Sebeș” – cod SMIS 143513”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț lansare proiect

Proiectul ”Amenajare Imobil Str. Mihai Viteazu, Nr. 39, pentru Centru Comunitar Multifuncțional Sebeș” – cod SMIS 143513” contribuie la realizarea obiectivului priorității de investiție 9.1: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate – Programul Operațional Regional 2014-2020 -, întrucât îmbunătățirea calității spațiului public urban (prin crearea de noi infrastructuri și servicii, reabilitarea infrastructurii urbane, refuncționalizarea unei clădiri degradate și pregătirea acesteia pentru noi tipuri de activități), va avea ca efect reducerea riscului de sărăcie și excluziune socială din teritoriul SDL Sebeș.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 6.614.799,81 lei, din care 3.326.050,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Proiectul se derulează în perioada 01.01.2019 – 31.12.2023 .

Obiectivul general al proiectului:

Îmbunătățirea calității spațiului public urban prin crearea de noi infrastructuri și servicii, reabilitarea infrastructurii urbane, refuncționalizarea unei clădiri degradate și pregătirea acesteia pentru noi tipuri de activități necesare pentru scăderea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din teritoriul SDL Sebeș.

Obiectivele specifice ale proiectului:

OBS 1 Îmbunătățirea spațiului public urban de la nivelul municipiului Sebeș, prin construirea unui centru multifuncțional pentru comunitatea ZUM, pentru a găzdui diferite activități comunitare, culturale și de agrement.

OBS 2 Creșterea calității vieții și promovarea incluziunii sociale prin diversificarea și multiplicarea serviciilor destinate populației din teritoriile ZUM și SDL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea