Rămâi conectat

Economie

Anunț începere proiect „Proiect BELGROZ CONSTRUCT SRL”, cod SMIS 159793

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Societatea BELGROZ CONSTRCUT SRL, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 04.02.2023 proiectul cu titlul „Proiect BELGROZ CONSTRUCT SRL ” în baza contractului de finanțare nr. 587/POC/411/AS, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Obiectivul general al proiectului consta in consolidarea pozitiei pe piata a firmei in domeniul lucrarilor de constructii a drumurilor si autostrazilor, dupa pierderea suferite in contextual crizei economice generate de pandemia de COVID-9. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta dezvoltarea activitati prin utilizarea noilor tehnologii si majorarea capacitatii de executie, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea achizitionarii de utilaje moderne, de ultima generatie, specific domeniului de activitate vizat.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:

-Dotarea societatii cu mijloace fixe performante, compactor, vibrocompactor, buldozer care vor asigura executarea lucrarilor de constructii a drumurilor si autostrazilor si la un nivel calitativ superior a operatiunilor de excavare in vederea cresterii gradului de tehnologizare, a unei incarcator compact pe roti electric care vor ajuta tototdata la optimizarea procesului de executie si asigurarea protejarii mediului inconjurator in urma utilizarii unor utilaje prietenoase cu mediul prin diminuarea consumului de combustibil si reducerea emisiilor poluante.

-Creșterea productivității muncii în anul 3 de sustenabilitate.

-Mentinerea locurilor de munca existente la nivelul anului 2020 in vederea reducerii fluctuatiei de personal, avand un impact pozitiv asupra activitatii societatii deoarece ii ofera stabilitate.

Valoarea totală a proiectului este de 2.942.197,05  lei.

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 1.842.538,76 lei, formată din:

  • FEDR/FC/FSE/ILMT: 543.420,76 lei și
  • Buget național:  118,00 lei, echivalentă cu 75% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Perioada de implementare a proiectului de la data de 04.02.2023, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1.

Date de Contact

BELGROZ CONSTRCUT SRL

Sediu social: Str. Ioan Maiorescu, Nr. 40, Sat Bucerdea Grânoasă, Comuna Bucerdea Grânoasă, Judet Alba

Reprezentant legal: BELDEAN IOAN

Telefon: 0740301484

E-mail: [email protected]

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun a crescut cu 55% într-un singur an

Unirea Ziarul

Publicat

în

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun a crescut cu 55% într-un singur an Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma unor creşteri majore ale preţurilor la cacao şi carne de porc, conform celui mai recent indice al produselor de bază […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea