Rămâi conectat

Economie

Anunț de presă privind începerea proiectului Grant capital de lucru AGRI-FOOD pentru MONTANA-POPA S.R.L.

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț de presă

MONTANA-POPA S.R.L. anunta lansarea proiectului cu titlul ” Grant capital de lucru AGRI-FOOD pentru MONTANA-POPA S.R.L.” proiect  nr. RUE M2-AGRI-2635 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Elit - Gustul Desăvârșit

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv 21.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii MONTANA-POPA S.R.L. prin ajutor de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 682,810.20 lei (valoarea totala) din care : 593,748 lei grant si 89,062.20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

[Date de Contact]

Persoană de contact:

Popa Ioan

[email protected], 0258 711 511


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Economie

ANUNȚ LANSARE PROIECT – „Modernizare Corp „E” Liceul cu Program Sportiv Florin Fleșeriu”, Sebeș, cod SMIS 154034

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț lansare proiect

 

Elit - Gustul Desăvârșit

Proiectul „Modernizare Corp „E” Liceul cu Program Sportiv Florin Fleseriu”, Sebes, cod SMIS 154034, contribuie la realizarea obiectivului priorității de investiție 9.1 – Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate, întrucât investițiile realizate prin intermediul proiectului vor raspunde nevoilor comunitatii urbane marginalizate de la nivelul

Municipiului Sebes, respectiv nevoilor care țin de asigurarea accesului nediscriminatoriu la un învațământ de calitate a persoanelor din teritoriul SDL (Programul Operațional Regional 2014-2020).

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 1.316.895,00, din care 989.415,73 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Proiectul se derulează în perioada 30.08.2022 – 30.11.2023.

Obiectivul general al proiectului:

Îmbunatatirea infrastructurii de educatie la nivelul Municipiului Sebes, cresterea nivelului calitativ si de performanta a procesului educational prin crearea de noi spatii necesare derularii activitatii educationale.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1.Modernizarea corpului de clădire E din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleseriu”, Municipiul Sebeș.

2.Îmbunatățirea calității spațiului public urban prin crearea de infrastructură educațională.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Gazon Luna angajează ECONOMIST CONTABIL. Vezi care sunt condițiile

Andreea Ștefan

Publicat

în

Gazon Luna angajează ECONOMIST CONTABIL. Vezi care sunt condițiile

Candidatul ideal :

 • Studii superioare financiar-contabil/domeniul economic
 • Cunoștințe de operare in programe de contabilitate
 • Cunoștințe bune de operare PC,MS OFFICE: WORD,EXCEL
 • Abilități excelente de management al timpului
 • Abilități de organizare și planificare

Descrierea jobului :

Responsabilități, aptitudini :
 • Verificarea și prelucrarea zilnică a documentelor contabile (facturi furnizori, chitanțe, extrase de cont, registru de casă, facturi client, op-uri)
 • Întocmirea balanțelor și registrelor contabile
 • Întocmirea declarațiilor fiscale
 • Întocmirea situațiilor financiare actuale
 • Întocmirea pontajelor și statelor de plată
 • Plata salariilor, plata facturilor de la furnizori

Cunoștințe de contabilitate managerială pentru realizarea producției atât pentru producțiile noi înființate cât și pentru cele existente.

Descrierea companiei :

SC Producator Gazon Srl/ Gazon Luna este o companie din Comuna Luna ,jud Cluj (langa Campia Turzii) care se ocupa cu producerea de rulouri gazon natural , furnizarea de seminte si ingrasaminte pentru gazon .Echipa este punctul nostru forte si ne place sa investim in oameni .Suntem o echipa tanara si lucram intr-un mediu mai mult decat frumos .

Elit - Gustul Desăvârșit

Salar atractiv, care va fi discutat la interviu.

Pentru detalii :

Telefon : 0745115934

[email protected]


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Economie

Smithfield Europa, firma care deține ELIT, achiziţie strategică în România: Acord de cumpărare a societăţii Goodies Meat Production

Ziarul Unirea

Publicat

în

Smithfield Europa, firma care deține ELIT, achiziţie strategică în România: Acord de cumpărare a societăţii Goodies Meat Production

Smithfield Europa, subsidiară a companiei americane Smithfield Foods, a încheiat un acord de achiziţie a societăţii Goodies Meat Production SRL, un producător român de preparate din carne sub marcă proprie pentru canalul de retail. Tranzacţia se va face prin intermediul companiei sale locale de preparate din carne, Elit, situată în judeţul Alba.

Goodies Meat Production SRL operează o unitate de producţie în Ceptura de Jos, Prahova, si are 320 de angajaţi. Portofoliul său de produse include: salam, şuncă, parizer, bacon si alte specialităţi din carne.

Achiziţia societăţii Goodies Meat Production face parte din planul strategic de dezvoltare al Smithfield Europa.

Elit - Gustul Desăvârșit

Smithfield si Elit au fost impresionate de modul în care echipa Goodies foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a produce alimente bune, de echipa sa remarcabilă şi de standardele ridicate de operare. „Elit şi-a dezvoltat în mod constant gama de produse şi a urmărit mereu creşterea cotei de piaţă. Pentru a menţine această tendinţă, suntem pregătiţi să creştem amprenta operaţiunilor noastre, a declarat Voicu Vuşcan, Administrator Elit. Sunt convins că societatea Goodies va aduce o contribuţie valoroasă la îndeplinirea cu succes a obiectivelor noastre de afaceri şi doresc să le urez bun venit în echipa noastră.”

„Suntem mândri că modul nostru de lucru, tehnologiile pe care le folosim şi produsele pe care le realizăm sunt apreciate de un lider al industriei,” au declarat Gabriel Cîmpeanu şi Adrian Neniţa, Directori ai Goodies Meat Production. „Suntem încântaţi să facem parte dintr-un grup în care inovaţia, responsabilitatea şi excelenţa operaţională stau la baza fiecărui produs.”

Acordul de achiziţie este supus aprobării autorităţilor de reglementare competente din România, inclusiv a Consiliului Concurenţei.

Elit, parte a Grupului Smithfield din 2018, este una dintre cele mai importante companii de preparate din carne din România, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu şi peste 2.000 de angajaţi. Elit produce peste 30.000 tone de preparate din carne/an, acoperind o mare varietate de categorii, printre care cârnaţi, salam, şuncă, produse din carne afumată etc. Elit produce şi comercializează prin intermediul unor mărci bine poziţionate în piaţă: Elit, Plin de carne, Premia, Promo şi Veri.

Goodies Meat Production este o companie producătoare de preparate din carne care operează o fabrică situată în România, judeţul Prahova. Are o capacitate de producţie de 20.000 tone/an şi este specializată în producţia de mărci private.

Cu sediul social în Smithfield, Virginia, din 1936, Smithfield Foods, Inc. este o companie americană din industria alimentară cu rădăcini în agricultură si o prezenţă globală. Cu peste 60.000 de locuri de muncă la nivel global, suntem dedicaţi să producem „Hrană bună. În mod responsabil.®” si să deservim ca una dintre cele mai importante companii de proteină animală integrată pe verticală. De mai bine de două decenii, suntem pionieri în ceea ce priveşte standardele de sustenabilitate, inclusiv prin angajamentele noastre de lider în industrie de a neutraliza emisiile de dioxid de carbon în cadrul operaţiunilor deţinute de compania noastră în SUA şi de a reduce până în 2030 emisiile de gaze cu efect de seră cu 30% în întregul nostru lanţ valoric din SUA. Continuăm să donăm sute de milioane de porţii de alimente comunităţilor noastre. Smithfield se mândreşte cu un portofoliu de mărci emblematice de înaltă calitate, precum Smithfield®, Eckrich® şi Nathan’s Famous®, printre multe altele. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi pagina www.smithfieldfoods.com sau contactaţi-ne pe Facebook, Twitter, LinkedIn şi Instagram.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea