Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Anul școlar 2023-2024: Cât costă ghiozdanul, rechizitele și hainele copiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Anul școlar 2023-2024: Cât costă ghiozdanul, rechizitele și hainele copiilor

Un accesoriu esențial pentru un elev pregătit pentru prima zi de școală este ghiozdanul și rechizitele acestuia, care pot varia în preț între 500 și 600 de lei.

În acest buget, ne concentrăm pe achiziționarea de produse de calitate medie, fără a alege branduri de lux.

CITEȘTE ȘI: Ajutor financiar de 500 de lei pentru părinții cu copii defavorizați în noul an școlar

Un ghiozdan mediu se încadrează într-o plajă de prețuri cuprinsă între 110 și 250 de lei atunci când căutăm pe platformele de vânzare online. Penarul, un alt obiect de neînlocuit în trusa școlară, poate fi achiziționat cu sume care se situează între 50 și 80 de lei. Cu privire la caiete, acestea pot ajunge până la 100 de lei, cu mențiunea că caietele speciale sunt achiziționate ulterior și nu sunt incluse în această sumă.

CITEȘTE ȘI: Noul an școlar ar putea începe, așa cum s-a terminat și precedentul, cu o grevă

Alte cheltuieli asociate includ instrumentele de scris, cum ar fi un stilou de calitate, care poate costa aproximativ 100 de lei. De asemenea, trusele de geometrie variază între 20 și 50 de lei, iar pentru culori, pensule și blocuri pentru desen și pictură, se pot aloca aproximativ 40-50 de lei.

Pe lângă acestea, pentru copiii care pășesc pentru prima dată în lumea școlii, un birou și un scaun acasă sunt esențiale. Prețurile pentru aceste obiecte pornesc de la 600 de lei pentru variantele mai accesibile și pot ajunge la mii de lei, în funcție de calitatea și designul alese.

În plus, hainele și încălțămintea constituie o altă categorie de cheltuieli pentru familiile cu școlari. Aproximativ 350 de lei sunt necesari pentru a asigura un garderob adecvat pentru școala în noul an școlar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea