Rămâi conectat

Cultură Educație

”Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile” – cursuri de perfecționare postuniversitară la Ocna Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul Tehnologic din Ocna Mureș găzduiește, începând cu data de 17 noiembrie a.c., cursurile de perfecționare postuniversitară în domeniul Securității Ecologice, un proiect finanțat integral din Fondul Social European, derulat de Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării durabile (CPADDD), înființat în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca în 2011.

La cursurile puse la dispoziția ocnamureșenilor prin eforturile dr. ing. Oltean Dan Gligor, expert în cadrul programului în Subcentrul Alba și susținute de personalități din mediul de afaceri și academic, cu experiență în domeniul antreprenoriatului și dezvoltării durabile, s-au înscris 58 de persoane ce doresc să dezvolte o activitate independentă, absolvenți ai studiilor universitare, întreprinzători, personal de conducere din microîntreprinderi etc.

Misiunea CPADDD este de a sprijini inițierea de noi afaceri în domeniul dezvoltării durabile, prin organizarea de programe de pregătire postuniversitară de formare și dezvoltare profesională continuă, dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale, promovarea noului concept de ”universitate antreprenorială”.

Potrivit ocnamuresanul.ro, cursurile din cadrul proiectului ”Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile” se vor desfășura în sălile Liceului Tehnologic din Ocna Mureș, cu un program săptămânal de 28 ore și se vor finaliza pe 13 martie 2013. La deschiderea anului de studiu au participat prof. dr. ing. Cândea Viorel, prof. dr. ing. Dan Viorel, dr. ing. Oltean Dan Gligor, expert Cherecheș Sebastian.

Foto: ocnamuresanul.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea