Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Radu Andone s-a despărţit de Industria Galda de Jos! *Prima opţiune, Raul Unchiaş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Gloria Progresul Bistrita15Aşa cum se anticipa la finele întâlnirii cu CSM Sighetu Marmaţiei, antrenorul Radu Andone s-a despărţit de nou-promovata Industria Galda de Jos, respectiva remiză fiind ultimul său joc pe banca tehnică a nou-promovatei.

Surse autorizate susţin că prima opţiune pentru înlocuirea lui Radu Andone este albaiulianul Raul Unchiaş, aflat şi el pe listă în vară, dpuă plecarea lui Alin Hancăş.

Încheierea înţelegerii s-a produs astăzi, în urma unor discuţii cu oficialii divizionarei terţe, însă despărţirea era previzibilă încă de sâmbătă, după cele petrecute la finalul partidei din etapa a 7-a, încheiată la egalitate, 1-1.

Am decis de comun acord să renunţăm la colaborare. Îmi pare rău de echipă şi mă despart cu un gust amar de Industria Galda. Am pus suflet aici, am muncit, dar asta este, din păcate. Avem filozofii diferite despre fotbal”, a spus Radu Andone. Sub comanda sa, Industria a adunat 6 puncte în 7 etape în Seria a 5-a.

*Interimatul asigurat de Marcel Georgiu şi Paul Păcurar

Gruparea din Galda se clasează pe poziţia a 12-a şi are o serie neagră, cu un singur punct cucerit în ultimele patru partide. Jocul viitor va fi tot pe teren propriu, sâmbătă, cu FC Zalău, iar interimatul va fi asigurat de fostul secund Marcel Georgiu şi jucătorul Paul Păcurar. „Au fost unele discuţii contradictorii şi până la urmă aceasta a fost decizia acceptată de ambele părţi. Căutăm antrenor şi sperăm să rezolvăm problema băncii tehnice în maximum o săptămână”, a declarat primarul Romulus Raica.

Radu Andone este al doilea tehnician ce se desparte de Industria Galda de Jos în ultimele luni, după ce Alin Hancăş a renunţat deşi a reuşit să câştige barajul de promovare în Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea