Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Adorian Himcinschi (Performanţa Ighiu): „Punctele de la Sebiş sunt foarte importante în economia promovării din Seria a 3-a”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

himcinschi Performanta IghiuVineri, 18 martie este ziua derby-urilor în Seria a 4-a din Liga a 3-a, în etapa a 18-a purtându-se aspre dueluri pentru promovare între primele 4 clasate, Metalurgistul Cugir – ASU Poli Timişoara şi Naţional Sebiş – Performanţa Ighiu.

Adorian Himcinschi, antrenorul nou-promovatei revelaţie poziţionată pe treapta a treia a podiumului visează în continuare la implicarea în lupta pentru promovare, dar are nevoie de un rezultat pozitiv în Arad, coroborat cu un pas greşit al liderului sub Drăgana. „Partida de la Sebiş nu-i decisivă, dar este una foarte importantă. Seria este echilibrată, până la final se mai pot întâmpla multe suprize, oferite de echipe precum Măgura Cisnădie sau CNS Deva„, spune antrenorul grupării ighiene.

Himcinschi este neînvins în primăvară, echipa sa nu a primit gol în cele 180 de minute, iar în ultimul joc, Performanţa a surclasat 4-0 pe FC Hunedoara, obţinând cel mai categoric succes stagional. „Ne dorim victoria, asta în mod cert, dar nu spunem tranşant că este obligatorie, pentru a nu adăuga şi mai multă presiune. Ştim importanţa meciului, suntem în creştere. există potenţial  şi urmează un examen care ne va arăta forţa echipei. Întâlnim o pretendentă la şefie, campioantul nu se va încheia la Sebiş, dar recunosc că punctele sunt importante în economia returului şi a promovării„, a mai spus Himcinschi.

*Tradiţie favorabilă în Arad!

Peformanţa a fost mereu învingătoare în disputele din Arad din ultimul an, 5-0 cu Progresul Pecica, în barajul pentru accederea în Liga a 3-a şi 4-0 la Ineu, în tur. „Nu va fi uşor la Sebiş, se anunţă un joc de «care pe care». Sper ca tradiţia favorabilă a deplasărilor din Arad să nu se oprească aici„, a comentat Adorian Himcinschi.

*În toamnă, primul eşec în Liga a 3-a pentru Performanţa!

În tur, pe „Cetate”, Naţional Sebiş s-a impus la limită, scor 1-0, provocând primul eşec al Performanţei în Liga a 3-a, după un meci la finele căruia Bălaş (Ighiu) a ratat un penalty în minutul 89. „Nu discutăm de revanşă, acum altfel stau lucrurile pentru ambele echipe. Noi căutăm să prestăm un joc bun şi să nu ne întoarcem cu mâna goală din această deplasare. Naţional Sebiş este mai puternică din tur, dar nu la fel de omogenă„, a încheiat antrenorul Performanţei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea