Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenori necăjiţi pe „Cetate”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Călin Moldovan, antrenorul Luceafărului nu şi-a ascuns insatisfacţia după egalul realizat la Alba Iulia. „Rezultatul este meritat, dar eu zic că am pierdut două puncte. Am venit aici cu ideea de a învinge, am avut marile situaţii ale jocului, 4 ocazii imense. Cu excepţia oportunităţii lui Pecarov, gazdele n-au ajuns în careul nostru în actul secund. Suntem pe un drum bun, am scos o remiză valoroasă, cu o echipă aşezată şi organizată”, a declarat Călin Moldovan, care a explicat şi „subiectul” Lupaşcu (atacantul cugirean ce nu mai prinde lotul). „Aşa am considerat de cuvinţă. La Luceafărul nu există noţiunea de titular, am preferat jucători disponibili la efort. Banca tehnică nu are niciun conflict cu Lupaşcu, poate acesta are un diferend cu noi”, a concluzionat C. Moldovan.
l”Ne-am arătat limitele, am văzut exact unde ne aflăm”, a declarat Gherman
„Din păcate se adeveresc problemele care le avem pe partea de atac. Mijlocaşii centrali şi atacanţii au dat puţin pentru un duel acasă. Pascal a avut două intervenţii bune şi trebuie să recunoaştem că Luceafărul şi-a trecut în cont mai multe situaţii de a înscrie. Important rămâne faptul că n-am pierdut şi n-am luat gol”, a declarat Gherman. Tehnicianul unirist a explicat şi deficienţele din jocul propriei echipe. „N-a funcţionat partea de construcţie, n-am ales soluţiile adecvate. Acum în acest meci am văzut exact unde ne aflăm, de ce potenţial dispunem, a fost dorinţă din partea noastră dar fără putinţă”, a adăugat Gherman. Antrenorul albaiulienilor a surprins prin titularizarea lui Mircea Oprea în detrimentul lui Cornel Cornea, după înlocuirea lui Potopea (suspendat la Târgovişte pentru 4 cartonaşe galbene) producându-se 3 permutări în distribuţia tactică: Bălu revenit fundaş, M. Oprea mutat pe flancul drept, iar Giurgiu trecut mijocaş stânga.
lNemulţumit de Cl. Oara şi C. Cornea
Gherman şi-a justificat opţiunile în alcătuirea primului unsprezece, cu toate că spectatorii i-au reproşat neintroducerea în teren a lui C. Cornea şi faptul că nu l-a înlocuit pe M. Oprea. „Era normal să-l aleg pe Cl. Oara, a dat două pase decisive la Baia Mare, dar în acest joc nu s-a ridicat la pretenţiile mele. În cazul lui Cornea, n-am fost mulţumit de randamentul său în meciuri, nu m-a convins că ar fi «peste» Mircea Oprea. Dacă ultimul nu ar fi acuzat probleme medicale, aş fi început cu el titular şi la Baia Mare”, a încheiat Gherman, care s-a arătat deranjat de atitudinea unora dintre elevii săi: „Vor fi jucători amendaţi pentru că nu şi-au ales ghetele adecvate”.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea