Rămâi conectat

Curier Județean

Antinia Simion a adus Marele Trofeu al Festivalului Internaţional “Steaua Carpaţilor” la Alba Iulia

Publicat

în

  În perioada 10-16 decembrie, la Bucureşti s-a desfăşurat cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional „Steaua Carpaţilor”, la care s-au întrecut peste 150 de concurenţi din România, Malta, Bulgaria, Turcia, Polonia, Cehia, Italia. Festivalul s-a desfăşurat pe 3 categorii de vârstă şi mai multe secţiuni. Antinia a fost notată de către juriu cu 10 pe linie la categoria de vârstă 13 -15 ani, secţiunea muzică uşoară, obţinând astfel Marele Trofeu, un premiu de 500 de euro şi o ofertă de colaborare cu o casă de discuri din Bucureşti. De menţionat că membrii juriului nu au fost doar români, ceea ce denotă faptul că şi străinii au plăcut-o foarte mult pe Antinia. Frumoasa Antinia este îndrumată de Ioan Chiciudean – prof. de muzică la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, unul dintre cei mai pregătiţi şi prestigioşi profesori în domeniu, din judeţul Alba şi chiar din ţară, care a reuşit să şlefuiască numeroase talente locale.
Antinia, adolescenta înzestrată cu mult talent şi pasiune pentru muzică are 15 ani şi este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală Ion Agârbiceanu din Alba Iulia. Ea deţine până în prezent titlul de “Vocea Cetăţii”, trofeul “MiniMegaStar”, câştigat la concursul naţional desfăşurat la Bucureşti în luna decembrie a.c., premiul II la Festivalul “Golden Leaf” desfăşurat în Estonia, şi un premiu special la Festivalul “Jupiter” 2011. Antinia promite fanilor săi, în curând, şi o piesă cu trupa Play&Win.
O felicităm şi noi pe Antinia pentru merituosul trofeu obţinut şi îi dorim mult succes în continuare. Suntem siguri că prin talentul său, printr-o pregătire asiduă alături de reputatul profesor Chiciudean, va reuşi să ajungă una dintre vocile de referinţă în muzica uşoară românească, şi chiar mai mult. Multă baftă, Antinia! (A.M.)

Publicitate

Curier Județean

Bărbat de 63 de ani, din Aiud, reținut de polițiști: Ar fi sustras o bicicletă de pe o stradă din municipiu, în valoare de 1.200 de lei

Publicat

în

Bărbat de 63 de ani, din Aiud, reținut de polițiști: Ar fi sustras o bicicletă de pe o stradă din municipiu, în valoare de 1.200 de lei

La data de 24 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din Aiud au identificat un bărbat de 63 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 23 iunie 2022, ar fi sustras o bicicletă, în valoare de 1200 de lei, de pe o stradă din municipiu, care aparținea unei femei de 44 de ani, din Aiud.

Elit - Gustul Desăvârșit

Bicicleta a fost recuperată și predată păgubitului.

Cercetările sunt continuate.

Citește mai mult

Curier Județean

Tânăr din Șard reținut pentru furt: Ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte și ar fi sustras banii din interior

Publicat

în

Tânăr din Șard reținut pentru furt: Ar fi ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte și ar fi sustras banii din interior

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr care este cercetat pentru furt calificat. Împreună cu un alt tânăr din Șard ar fi sustras banii din 6 automate de lapte amplasate în diverse zone din Alba Iulia.

La data de 24 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic și Postului de Poliție Ighiu, au identificat doi tineri, de 15 și 17 ani, amândoi din localitatea Șard, care sunt care sunt bănuiți de furt calificat.

Elit - Gustul Desăvârșit

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în perioada 16-17 iunie 2022, pe timpul nopții, ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte amplasate în diverse zone din municipiul Alba Iulia și ar fi sustras sume cuprinse între 50 și 350 de lei.

Față de tânărul de 17 ani polițiștii sau luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 25 iunie 2022, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor.

Citește mai mult

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia, pentru creșterea siguranței în trafic: 26 de amenzi aplicate, 2 permise reținute și 3 infracțiuni depistate

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia, pentru creșterea siguranței în trafic: 26 de amenzi aplicate, 2 permise reținute și 3 infracțiuni depistate

În noaptea de 24/25 iunie 2022, în intervalul orar 20,00 – 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și depistarea autovehiculelor care sunt echipate cu sisteme de evacuare a gazelor de eșapament.

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost verificați 147 de conducători auto și au fost constatate 26 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 8.700 lei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Dintre amenzi, una a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, una pentru echiparea cu sisteme neomologate, două pentru modificări ale sistemelor de evacuare și emiterea de zgomote peste limita admisă, trei pentru lipsa inspecției tehnice periodice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 2 permise de conducere, retrase 7 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare