Rămâi conectat

Curier Județean

Antinia Simion a adus Marele Trofeu al Festivalului Internaţional “Steaua Carpaţilor” la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

  În perioada 10-16 decembrie, la Bucureşti s-a desfăşurat cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional „Steaua Carpaţilor”, la care s-au întrecut peste 150 de concurenţi din România, Malta, Bulgaria, Turcia, Polonia, Cehia, Italia. Festivalul s-a desfăşurat pe 3 categorii de vârstă şi mai multe secţiuni. Antinia a fost notată de către juriu cu 10 pe linie la categoria de vârstă 13 -15 ani, secţiunea muzică uşoară, obţinând astfel Marele Trofeu, un premiu de 500 de euro şi o ofertă de colaborare cu o casă de discuri din Bucureşti. De menţionat că membrii juriului nu au fost doar români, ceea ce denotă faptul că şi străinii au plăcut-o foarte mult pe Antinia. Frumoasa Antinia este îndrumată de Ioan Chiciudean – prof. de muzică la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, unul dintre cei mai pregătiţi şi prestigioşi profesori în domeniu, din judeţul Alba şi chiar din ţară, care a reuşit să şlefuiască numeroase talente locale.
Antinia, adolescenta înzestrată cu mult talent şi pasiune pentru muzică are 15 ani şi este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală Ion Agârbiceanu din Alba Iulia. Ea deţine până în prezent titlul de “Vocea Cetăţii”, trofeul “MiniMegaStar”, câştigat la concursul naţional desfăşurat la Bucureşti în luna decembrie a.c., premiul II la Festivalul “Golden Leaf” desfăşurat în Estonia, şi un premiu special la Festivalul “Jupiter” 2011. Antinia promite fanilor săi, în curând, şi o piesă cu trupa Play&Win.
O felicităm şi noi pe Antinia pentru merituosul trofeu obţinut şi îi dorim mult succes în continuare. Suntem siguri că prin talentul său, printr-o pregătire asiduă alături de reputatul profesor Chiciudean, va reuşi să ajungă una dintre vocile de referinţă în muzica uşoară românească, şi chiar mai mult. Multă baftă, Antinia! (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea