Angajatorii își pot încărca locurile de muncă pe o platformă dedicată a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

  • A fost lansată Platforma PRO-INSERT, prima platformă cu locuri de muncă pentru absolvenți, a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Centrul de Informare, Consiliere și  Orientare în Carieră (CICOC-UAB) invită angajatorii să încarce locurile de muncă destinate absolvenților de învățământ superior, disponibile în organizațiile pe care le reprezintă, în prima platformă cu locuri de muncă pentru absolvenți lansată de Universitate.

”Locurile de muncă disponibile vor putea fi înregistrate utilizând link-ul http://absolvent.uab.ro/inregistrareAngajatori.php. În funcție de solicitările angajatorilor referitoare la profilul candidatului, anunțul va fi recepționat prin email doar de către absolvenți ai programelor de studii menționate”, se arată într-un comunicat de presă al UAB.

ELIT

Platforma PRO-INSERT a fost initiată și dezvoltată prin proiectul Mecanisme și instrumente de corelare a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (PRO-INSERT), Contract CNFIS-FDI-2017-0592, Manager de proiect: Conf.univ.dr. Larisa Dragolea.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...