Rămâi conectat

Curier Județean

Angajatorii își pot încărca locurile de muncă pe o platformă dedicată a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • A fost lansată Platforma PRO-INSERT, prima platformă cu locuri de muncă pentru absolvenți, a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Centrul de Informare, Consiliere și  Orientare în Carieră (CICOC-UAB) invită angajatorii să încarce locurile de muncă destinate absolvenților de învățământ superior, disponibile în organizațiile pe care le reprezintă, în prima platformă cu locuri de muncă pentru absolvenți lansată de Universitate.

”Locurile de muncă disponibile vor putea fi înregistrate utilizând link-ul http://absolvent.uab.ro/inregistrareAngajatori.php. În funcție de solicitările angajatorilor referitoare la profilul candidatului, anunțul va fi recepționat prin email doar de către absolvenți ai programelor de studii menționate”, se arată într-un comunicat de presă al UAB.

Platforma PRO-INSERT a fost initiată și dezvoltată prin proiectul Mecanisme și instrumente de corelare a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (PRO-INSERT), Contract CNFIS-FDI-2017-0592, Manager de proiect: Conf.univ.dr. Larisa Dragolea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea