Rămâi conectat

Actualitate

Angajații cu două ore, fără alt contract de muncă, în loc de salariu trebuie să aducă de acasă 190 de lei pentru contribuții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un fluturaș de salariu, al unei persoane angajate cu două ore, fără alt contract de muncă, a devenit viral pe Facebook, după ce internauții au constatat că cea în cauză nu doar că nu primește salariu din cauza banilor care trebuie dați către Bugetul statului, ci trebuie să vină de acasă cu 190 de lei.

”Așa arată fluturașul de salariu al unei persoane care lucrează cu o norma de 2 ore pe zi si nu mai are si alt contract de munca. Deci, acest om va trebui sa aducă de acasa 190 de lei pentru ca firma la care lucrează sa poată achita cei 665 lei cu titlu de viramente către Bugetul statului si asigurărilor sociale. Nu mai vorbesc de contribuția de 2,25% pe care societatea o mai are de achitat. Asa arată adevarul guvernanților noștri nu ceea ce va prezintă pe sticla sau in presa. Viața bate filmul”, a scris persoana în cază pe Facebook.

Angajații part-time, care lucrează doar câteva ore pe zi, vor veni practic cu bani de acasă pentru a plăti taxele la stat în cazul în care contractele lor sunt de mai puțin de 665 de lei brut, aceasta fiind una dintre aberațiile ”revoluției fiscale”, care au fost implementate de la 1 ianuarie 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea